Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | BEZY napsal: | McKenics napsal: | vsetko je jasne....dik za podrobny postup
len je tu zopar mensich problemov:
1. pod polozkou "Doplnky" mam len budik, nahravanie tonu, kalkulacku, jednotka prep., stopky, odpocitavanie, dialk. synchro, internet a zalozky.
Nie ze by mi to nestacilo ale Spravu suborov tam nemam (a bryle nenosim takze vidim dobre)
2. cesta u mna ku sprave suborov je:
Menu->Nastavenia->Nastavenie telef.->Správa súb. ale pruser je ze tam mam len dve veci a to Format a Defragmentaciu....nic viac.
takze vdaka za ochotu pomoct ale takto to neide  |
Správce souborů si tam můžeš naprosto v klidu dohrát sám. Použij Hanniho návod pro tvorbu vlastního menu a položku si tam jednoduše přidáš. Link: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277 |
Pokud vím, tak správce souborů (asistent paměti) je přímo v Nastavení Telefonu... ne? |
Spravce souboru (v Extra) neni to samy, co asistent pameti (Nastaveni). _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 1:02 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Spravce souboru (v Extra) neni to samy, co asistent pameti (Nastaveni). |
Svatá pravda Já jsem to špatně pochopil - mě asociovalo to s tím "Nastavení tel.". Sorry za narušení pořádku...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
Aceboy napsal: | Neviem jak Vam ale mne vsetko funguje pri posielani hry cez IrDa, otvorim si spravu suborov a tam si to rozbalim a ulozim a je to  |
To je ale objev ... BTW to už teď ví aji opice na stěně a mamuti na Stodolní . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Mam obavu, ze na fw25 u M65 tam to Ulozit fakt neni... Musis se to delat pres system souboru v extra. Kdyz ho tam nekdo nema, je to tim Orange nebo cim. |
Tak ja mam FW 25 ORANGE a ked stlacim JOY na prijatu hru cez IrDa mi da ponuku kam ulozit takze ORANGE to nebude !! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 11:06 am Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | Tak ja mam FW 25 ORANGE a ked stlacim JOY na prijatu hru cez IrDa mi da ponuku kam ulozit takze ORANGE to nebude !! |
Ano,presne tak by to malo byt..aj mne to islo rovnako. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|