Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonym Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 8:14 am Předmět: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Zdravím siemensmaniakov,
zaujímalo by ma aké sú Vaše skúsenosti s týmto patchom u FW25. Mne po aplikovaní tohto patchu nejdú zmeniť ikony v menu a stále tam mám pôvodné. Nejde to nejakým spôsobom zmeniť? Tiež by ma zaujímali nejaké stránky venujúce sa programovaniu patchov pre siemens rady x65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 8:59 am Předmět: Re: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Anonym napsal: | Zdravím siemensmaniakov,
zaujímalo by ma aké sú Vaše skúsenosti s týmto patchom u FW25. Mne po aplikovaní tohto patchu nejdú zmeniť ikony v menu a stále tam mám pôvodné. Nejde to nejakým spôsobom zmeniť? Tiež by ma zaujímali nejaké stránky venujúce sa programovaniu patchov pre siemens rady x65. |
Už sice řešeno, ale ... Ne nejde to standartním způsobem změnou main.fs, Je to natvrdo naprogramované se standartní sadou ikon. Jediné co mě napadá je možnost změnit ty ikony přímo ve fullflash pomocí SPC3, ale to je pouze doměnka, ale myslím že správná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 9:57 am Předmět: Re: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Krokodýl napsal: | Anonym napsal: | Zdravím siemensmaniakov,
Už sice řešeno, ale ... Ne nejde to standartním způsobem změnou main.fs, Je to natvrdo naprogramované se standartní sadou ikon. Jediné co mě napadá je možnost změnit ty ikony přímo ve fullflash pomocí SPC3, ale to je pouze doměnka, ale myslím že správná. |
Ano,spravna domnienka.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 2:04 pm Předmět: TO: Krokodýl |
|
|
Já som v patchovaní začiatočník, nevedel by si my presnejšie vysvetliť čo je to SPC3 ako sa s ním pracuje. Alebo stačí uviesť nejaký link, kde sa to preberalo. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 2:14 pm Předmět: Re: TO: Krokodýl |
|
|
kreuk napsal: | Já som v patchovaní začiatočník, nevedel by si my presnejšie vysvetliť čo je to SPC3 ako sa s ním pracuje. Alebo stačí uviesť nejaký link, kde sa to preberalo. Díky |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=99
To je návod na SPC2, ale jak sem to tak zhruba letmo prolítnul, tak se od trojky moc neliší. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|