clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vydrz baterky na CX65ke

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vydrz baterky na CX65ke
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 2:42 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim Crying or Very sad

Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.

BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče.
Back to top
View user's profile Send private message
Johnyx1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
CX65-ka wrote:
Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim Crying or Very sad

Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.

BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče.

Páni ak ste to neskúšali tak to skúste a budete príjemne prekvapení, že pri troche citu a rozumu uvoľníte kryt telefónu v pohode aj bez kľúča len s pomocou krytu batérie. Ak sa nemýlim tak k prvým verziám tohto typu ani kľúč neprikladali.
Inak môj pôvodný tip sa týkal situácie:
-som v prírode, okolo mňa nikto, nemám po ruke kľúč k telefónu, nemám po ruke žiadne rozmerovo vhodne kľúče, nemám silné nechty a súrne potrebujem uvoľniť horný kryt telefónu trochu nereálne nie?-
Ja osobne potrebujem kľúč ak chcem vyčistiť telefón alebo sa v ňom hrabať a to robím doma v kľude.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem... Dancing

-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně Applause
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně Applause
Back to top
maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:

Mne tiez...

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:

Aha, no jo, to je dobrý Applause .
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jak máte ten černej klíč na mobil, tak stačí když ho vrazíte do té dírky pod simkou a je to hotový Very Happy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 24, 2005 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

Mne vydrzi baterka tak 20 hodin Confused a to denne volam hodinu a pol a poslem okolo 40 sms, to je zivot s eurotelom, mat rok sms a volanie zadara Very Happy
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 24, 2005 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam zase v orangei rok volania a SMS zadara tak mas pravdu to je zivot len ako bude vyzerat ten mobil za rok by somr ad vedel ked uz teraz to s nim nekdy sekne ,

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Aceboy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Mne zatial za mesiac co ho mam sekol tak 3-4 krat,myslim ze prve co odide na mobe bude baterka Twisted Evil ,ale inak pohoda, ale stve ma ze kazdy den musim nabijat mob.A este sa mi teraz odkurila nabijacka, a je na reklamacii Brick wall , nemozem pouzivat mobil, Pray nech uz mam nabijacku spat a funkcnu
Johnyx1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:44 pm    Post subject: Reply with quote

Johnyx1 wrote:
Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/

No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku.
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Johnyx1 wrote:
Dieg0 wrote:
CX65-ka wrote:
Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co Think
Ja ten kluc pouzivam!Ale co ak som niekde v terene zabudol som si doma kluce s klucom na Siemens a potrebujem ho nutne otvorit no Smile?

Ľudia vrele odporúčam ignorovať Murphyho zákon "Ak zlyhajú všetky pokusy uviesť zariadenie do chodu je najvyšší čas si prečítať návod na obsluhu" a pozrite sa do návodu na obsluhu strana 9-rozobratie telefónu Silenced . Ak by sa Vám to nechcelo tak sa pozorne pozrite na vysunutý kryt baterky ..........
A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:

No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku.

Na miestach bez signálu je to jednoznačné, ale fon sa pravidelne prihlasuje do siete - aktualizuje BTS-ke svoju polohu- na zistenie ako často stačí ho mať tak 2 až 3 hod blízko nejakých reprákov a tam počuť presne kedy vysiela. Inak CX65 žhaví omnoho silnejšie ako moja stará C55.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:02 am    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0

Tak použi rozum, alebo kľúč. wink
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

Jump to: