Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
To je v háji, v tom manuálu jsem nic o em.pr. nenašel
Ach jo, já jsem ale lama  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Tobě to tak jde? Mně to zahlásí Nelze uložit! . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 4:21 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | jiji2004 napsal: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: |
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) |
Takže si tu třepím hubu úplně zbytečně? ...Jsem ti psal už v v prvním příspěvku, ať se proboha vykašleš na nějakej wap a použiješ klienta či java aplikaci... 
Naposledy upravil jiji2004 dne ne leden 23, 2005 10:32 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | jiji2004 napsal: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. |
Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)
Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 10:36 pm Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | oookoook napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | jiji2004 napsal: | Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel. |
Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)
Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt? |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 8:51 am Předmět: |
|
|
oookoook napsal: |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. |
Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | oookoook napsal: |
Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim. |
Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak?  |
Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak... |
Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 4:09 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: |
Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu  |
Sorry, nějak jsem se zapomněl přihlásit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
Bylo to tak, že jsem chtěl vyzkoušet, zda-li mám e-mail správně nastavený. Poslal jsem tedy zkušební e-mail na adresu [email protected] . Mail jsem stáhl a v příloze byl obrázek ve formátu jpg, který jsem z PC, když jsem ten mail psal vložil jako přílohu. No, a konečně, když jsem chtěl ten obrázek uložit, hovno. Prostě Nelze uložit!. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|