clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak si založim mail na t-mobile???

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak si založim mail na t-mobile???
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gulde
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je v háji, v tom manuálu jsem nic o em.pr. nenašel Embarassed
Ach jo, já jsem ale lama Embarassed Smile

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní")

Tobě to tak jde? Mně to zahlásí Nelze uložit! Brick wall .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
jiji2004 napsal:
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní")

Ulozit muzes jenom soubry txt. A asi i obrazky, ale to jsem nezkousel.

jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gulde napsal:

Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu Crying or Very sad
(sakra samý dam, tam mam... Very Happy )

Takže si tu třepím hubu úplně zbytečně? Rolling Eyes Shocked ...Jsem ti psal už v v prvním příspěvku, ať se proboha vykašleš na nějakej wap a použiješ klienta či java aplikaci... Very Happy

Naposledy upravil jiji2004 dne ne leden 23, 2005 10:32 pm, celkově upraveno 2 krát
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
jiji2004 napsal:

Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo Very Happy (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)

Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
oookoook napsal:
jiji2004 napsal:

Myslím, že uložit by mělo jít všechno. Zkoušel jsem texťáky, fotky, archivy javy a vše fungovalo Very Happy (teda aspoń na M65, ale u CX by to mělo bejt stejný ne?)

Mr. Hahn alias ConPower > A nebylo to tím souborem? Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?

Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim.

jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:

Mne trda jar soubor nefungoval... Ale je mozny, ze to bylo tim souborem, byl to prejmenovanej textak... Ale proc by to proboha ten mobil kontroloval? No a k tvymu dotazu "Zkoušel jsi i nějakej jinej? Třebas nějaký malý txt?" - mel jsem ten txt, kterej jsem ulozil a pak ten samej soubor s priponou jar a neslo to. Uz tady myslim kdosi resil, ze mu jar soubory ulozit nesly... Ale budu ti verit. A asi si to nekdy sam zkusim.

Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Smile Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak? Confused
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
oookoook napsal:

Mobil samozřejmě obsah souboru nekontroluje. Smile Jediný co může kontrolovat je přípona a pak to je buď tak, že jde uložit vše (a na M65 se mi to tak jeví, neb jen tak pro pokus jsem si poslal *.htm *.xls *.dwg a vše uložit šlo), anebo má foun seznam podporovanejch připon a ukládá jen ty a žádný jiný. Že by to teda na CX bylo tak? Confused

Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Smile Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak...

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Neumim si vysvetlit toho ksichta za za tou vetou o tom, ze to mobil nekontroluje. Smile Jar soubor urcite ma nejakou hlavicku a pokud by Siemens chtel z nejakejch neznamejch duvodu zabranit posilani java her pres mail, asi by to nebyl problem zaridit i jinak nez tim seznamem pripon. Pokud to opravdu nekontroluje, pak je nejspis mimo i ten tvuj dotaz na Conpowera jestli je ten soubor v poradku, ne? Jak rikam, textovej soubor s priponou jar ulozit nesel. Ten samej textak sel. Asi si zkusim poslat i neco jinyho, nejspis "opravdovou" javu a rekneme ini nebo tak...

Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu Smile wink
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Tak to zkus a dej vědět, jak jsi dopadnul...
Jo a ten ksicht neznamená nic víc, než že mám dneska dobrou náladu Smile wink

Sorry, nějak jsem se zapomněl přihlásit Confused
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to tak, že jsem chtěl vyzkoušet, zda-li mám e-mail správně nastavený. Poslal jsem tedy zkušební e-mail na adresu [email protected] . Mail jsem stáhl a v příloze byl obrázek ve formátu jpg, který jsem z PC, když jsem ten mail psal vložil jako přílohu. No, a konečně, když jsem chtěl ten obrázek uložit, hovno. Prostě Nelze uložit!.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: