View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aceboy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:54 am Post subject: dalsie dve tlacitka |
|
|
hej tie tlacitka o ktorych ste pisali, ja mam CXT65 a tam ich mozem spustit rovno na klavesnici, ale jo to blbost, lebo sa vam nahodou stlacia a uz to ide na w@p  _________________ ---ACE--- |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Já jsem je samozřejmě hned ozkoušel a mohu jen potvrdit, že fungují na 100% stejně jako tlačítka horní (tedy ta vedle joysticku). Prostě po kliku na něj se vás mobil zeptá, co tam nastavit. Škoda jen, že nejsou běžně přístupná.
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:16 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Já jsem je samozřejmě hned ozkoušel a mohu jen potvrdit, že fungují na 100% stejně jako tlačítka horní (tedy ta vedle joysticku). Prostě po kliku na něj se vás mobil zeptá, co tam nastavit. Škoda jen, že nejsou běžně přístupná.
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... |
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | wizaard wrote: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... |
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... |
Já vím... Proto píšu tajné v uvozovkách... Jinak toho, že je to v manuálu jsem si opravdu nevšiml... Schválně se tam mrknu _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:09 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | oookoook wrote: | wizaard wrote: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... |
strana 9 - v takovym ramecku vpravo dole...
Já vím... Proto píšu tajné v uvozovkách... Jinak toho, že je to v manuálu jsem si opravdu nevšiml... Schválně se tam mrknu |
_________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|