View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim  |
Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.
BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče. |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:39 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | CX65-ka wrote: | Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim  |
Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.
BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče. |
Páni ak ste to neskúšali tak to skúste a budete príjemne prekvapení, že pri troche citu a rozumu uvoľníte kryt telefónu v pohode aj bez kľúča len s pomocou krytu batérie. Ak sa nemýlim tak k prvým verziám tohto typu ani kľúč neprikladali.
Inak môj pôvodný tip sa týkal situácie:
-som v prírode, okolo mňa nikto, nemám po ruke kľúč k telefónu, nemám po ruke žiadne rozmerovo vhodne kľúče, nemám silné nechty a súrne potrebujem uvoľniť horný kryt telefónu trochu nereálne nie?-
Ja osobne potrebujem kľúč ak chcem vyčistiť telefón alebo sa v ňom hrabať a to robím doma v kľude. _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem...
-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem...
-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně  |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:17 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem...
Mne tiez... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 4:36 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem...
Aha, no jo, to je dobrý . |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 6:12 pm Post subject: |
|
|
Jak máte ten černej klíč na mobil, tak stačí když ho vrazíte do té dírky pod simkou a je to hotový  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Aceboy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
Mne vydrzi baterka tak 20 hodin a to denne volam hodinu a pol a poslem okolo 40 sms, to je zivot s eurotelom, mat rok sms a volanie zadara  _________________ ---ACE--- |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:50 pm Post subject: |
|
|
Ja mam zase v orangei rok volania a SMS zadara tak mas pravdu to je zivot len ako bude vyzerat ten mobil za rok by somr ad vedel ked uz teraz to s nim nekdy sekne , _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Aceboy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
Mne zatial za mesiac co ho mam sekol tak 3-4 krat,myslim ze prve co odide na mobe bude baterka ,ale inak pohoda, ale stve ma ze kazdy den musim nabijat mob.A este sa mi teraz odkurila nabijacka, a je na reklamacii , nemozem pouzivat mobil, nech uz mam nabijacku spat a funkcnu _________________ ---ACE--- |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:48 pm Post subject: |
|
|
Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/ _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
Johnyx1 wrote: | Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/ |
No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:49 pm Post subject: |
|
|
Johnyx1 wrote: | Dieg0 wrote: | CX65-ka wrote: | Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co  | Ja ten kluc pouzivam!Ale co ak som niekde v terene zabudol som si doma kluce s klucom na Siemens a potrebujem ho nutne otvorit no ? |
Ľudia vrele odporúčam ignorovať Murphyho zákon "Ak zlyhajú všetky pokusy uviesť zariadenie do chodu je najvyšší čas si prečítať návod na obsluhu" a pozrite sa do návodu na obsluhu strana 9-rozobratie telefónu . Ak by sa Vám to nechcelo tak sa pozorne pozrite na vysunutý kryt baterky .......... | A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:57 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku. |
Na miestach bez signálu je to jednoznačné, ale fon sa pravidelne prihlasuje do siete - aktualizuje BTS-ke svoju polohu- na zistenie ako často stačí ho mať tak 2 až 3 hod blízko nejakých reprákov a tam počuť presne kedy vysiela. Inak CX65 žhaví omnoho silnejšie ako moja stará C55. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:02 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0 |
Tak použi rozum, alebo kľúč.  |