Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jaara kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 2:17 pm Předmět: C65 FW41 |
|
|
Kdyz se pokusim nahrat fw 41 (winswup) tak mi akorat smaze ten starej, ale bohuzel novy uz nenahraje. Skonci to chybou: "Attention: mobile switches off," nebo tak neco. Mobil se vypne hned na zacatku, kdyz se fw maze. Delam to pomoci servisniho USB kabelu. Zkousel jsem to 2x(po nahrani stareho fullflashe). Vi nekdo jak na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Haldy pisatel

Založen: 26. 03. 2004 Příspěvky: 278 Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 3:50 pm Předmět: Re: C65 FW41 |
|
|
Jaara napsal: | Kdyz se pokusim nahrat fw 41 (winswup) tak mi akorat smaze ten starej, ale bohuzel novy uz nenahraje. Skonci to chybou: "Attention: mobile switches off," nebo tak neco. Mobil se vypne hned na zacatku, kdyz se fw maze. Delam to pomoci servisniho USB kabelu. Zkousel jsem to 2x(po nahrani stareho fullflashe). Vi nekdo jak na to? |
Procti si prispevky tady na foru a pouzij vyhledavani. Uz se to tu resilo nekolikrat. _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|