clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nové updates firmware 25cz pro C, CX, M, S a SL 65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 4:39 pm    Předmět: Re: SP2 Odpovědět s citátem

MADMAX napsal:
Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!!

Zkus: připojit mobil, zapnout ten updater, kašli na kecy typu zapěte a vypněte mobil,až napíše telefon nenalezen, potvrdit že chceš zkusit manuální start update,zase kašlat na instrukce že ho máš vypnout, nastavit správný COM. Mobil by se měl sám vypnout a pak stačí podržet červený lačítko a mělo by se začít nahrávat. Doufám je co sem napsal je k pochopení, prostě a jednoduše pořád mačkat tlačítko pokračovat

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tommi
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 10:04 am    Předmět: Siemens CXT 65 Odpovědět s citátem

Môžem flashnúť CXT 65 fw15 verzia A402 (eurotel sk) s firmware fw25 a400 ktorý je určený pre CX 65 ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MADMAX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 10:44 am    Předmět: Vyřešeno! Odpovědět s citátem

Tak ten originál sw se po kliknutí na ikonu vůbec nespustil, jen napsal tu hlášku! Stáhnul jsem proto winswup a šlo to! Ten origo sw 16 a 25 jsem měl stažený odsud takže žádná závada tam být nemůže. Já to tipuju na ten Service pack 2 do XP!!! Měl někdo podobný problém?

Jinak pro předchozího kolegu: Já si myslím že CX a CXT jsou stejné akorát že CXT je dělán pro určitého operátora.

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 6:50 pm    Předmět: Re: Siemens CXT 65 Odpovědět s citátem

tommi napsal:
Môžem flashnúť CXT 65 fw15 verzia A402 (eurotel sk) s firmware fw25 a400 ktorý je určený pre CX 65 ?

Klidně můžeš

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 2:07 pm    Předmět: Re: SP2 Odpovědět s citátem

busch napsal:
MADMAX napsal:
Tak jsem si koupil M65 fw 12 a chtěl jsem nahrát origo fw 25 a nešlo to! Tak jsem zkusil fw 16 a nejde to opět! Hlásí to "and was not found". Má Win XP Pro SP2 a to bude asi ten problém!!!

Zkus: připojit mobil, zapnout ten updater, kašli na kecy typu zapěte a vypněte mobil,až napíše telefon nenalezen, potvrdit že chceš zkusit manuální start update,zase kašlat na instrukce že ho máš vypnout, nastavit správný COM. Mobil by se měl sám vypnout a pak stačí podržet červený lačítko a mělo by se začít nahrávat. Doufám je co sem napsal je k pochopení, prostě a jednoduše pořád mačkat tlačítko pokračovat

no ja s WinXP, SP2 Kabel DCA510 prblemy, az kym som neprecital tento odkaz. Takze postup, spokojne vypni telefon, kabel mas pripojeny, pusti update, dotlac ho k rucnemu update. Ked zakvaka ze mas vypnut telefon (pred inicializaciou) tak ho zapni, a nezadavaj PIN. nechaj ho v tomto stave.. klikni na Dalej a malo by to ist. Presny postup si nepametam, ale mal som problem dokial ma nenapadlo zapnut telefon nezadat pinko a tak spustit flashovanie.
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 9:15 pm    Předmět: Update Odpovědět s citátem

Chtěl jsem aktualizovat firmware na mé CX65, mám FW08, což už je trošku starší Wink Jenže, tak nějak ve spěchu jsem si koupil kabel DK-1 USB od GSMCables, a hoplá, siemensi patcher ho proste nesežere. Kabel emuluje COM a MPM ho vidí jako "COM 3 - USB", zatímco UpdateTool prohledá jen COM1 a COM2 a ani v manuálním výběru není COM3. Ač jsem hledal jak jsem hledal, zde na SiemensManii jsem nic nenalezl a nevím jestli se jedná o problém kabelu nebo programu. Děkuji za případnou odpověd.

A mimochodem, hodí se ten kabel vůbec k něčemu nebo to byla -blbá koupě-? Think Brick wall (patchováni atd.)
kedir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"505 No answer from Mobile, maybe not with new update-concept ? 3.770 V"
tohle se mi vždy objeví, když chci nahrát nový firmware. Mám Siemens S65, SW-12, variant A 412, připojený kabel se mi hlásí jako DCA-510, firmware chci: "S65_250400.xbz_update.exe". Prosím poradíte mi kde dělám chybu ??? [email protected]
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kedir napsal:
tohle se mi vždy objeví, když chci nahrát nový firmware. Mám Siemens S65, SW-12, variant A 412, připojený kabel se mi hlásí jako DCA-510, firmware chci: "S65_250400.xbz_update.exe". Prosím poradíte mi kde dělám chybu ??? [email protected]

Nabi si bateriu uplne do plna.

DJATWORK
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych se jen chtel zeptat jestli nekomu dela na m65 se softwarem 25 varianta a 404 ze kdyz si neco posle - treba pres Ir nebo kabel nebo kdyz mu pride smska, jestli mu to zustane porad v ty docasny slozce i po ulozeni. poslal sem si tam 2MB video kdyz sem tam mel asi 5 MB volnyho mista a kdyz sem to doposlal tak mi to napsalo ze mam asi 15Kb volnyho mista. nevite co s tim???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2005 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se mi taky stalo,že jsem měl asi ještě 2 mb volnýho ale poto jsem si tam poslal hru,a napsalo to,že pamět je plná. potom sem vymazal i ostatní hry a furt jen jeden mb. tak jsem to zformátoval. to pomohlo.

Sony Erikson Ká sedmset padesát i

...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger MSN Messenger
kedir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2005 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
kedir napsal:

Tak jsem nabil tu baterii, ale pořád stejný problém. Když mám telefon vypnutý tak, tak ho "to" nenajde, když ho zapnu tak buď vyskočí výše popsaná hláška, nebo to nenajde mobil. Připojuju ho na COM 4, mám
XP, SP 2. Taky mi nedávají smysl věty: "Nyní vypněte telefon" a hned za tím:"Pokud váš telefon nejde zapnout,vyjměte baterii."Nějak se mi to nedaří.
martun
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
Jenom tak pro info ostatním, C65 s FW 12 ani za boha nechtěla komuikovat kabelem, pomohlo až update na FW 25, pak všechno vpohodě...

Stím souhlasím!!!!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kedir napsal:
hanni napsal:
kedir napsal:

Tak jsem nabil tu baterii, ale pořád stejný problém. Když mám telefon vypnutý tak, tak ho "to" nenajde, když ho zapnu tak buď vyskočí výše popsaná hláška, nebo to nenajde mobil. Připojuju ho na COM 4, mám
XP, SP 2. Taky mi nedávají smysl věty: "Nyní vypněte telefon" a hned za tím:"Pokud váš telefon nejde zapnout,vyjměte baterii."Nějak se mi to nedaří.

XP SP2 to nedělá,přehoď si kabel z com4 na com 1 nebo 2 a pojede to Laughing

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2005 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahrál sem si novej FW25,do mé cx65ky a seká se mi hra Siemens 3d rally, nevíte čím to? čim to můžu zrychlit?
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2005 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahrál sem si novej FW25,do mé cx65ky a seká se mi hra Siemens 3d rally, nevíte čím to? čim to můžu zrychlit?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: