Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
kreuk napsal: | Ja som na mojej CX65 skúšal spúšťať 5 MB video a len samotné spustenie trvalo okolo 15 s. Neviem ako je to pri S65, ale ak správne počítam, tak nejaké 60 min video s rozlíšením 128x60 a 240 000 bps má okolo 115 MB a jeho spustenie by trvalo okolo 6 minút. Možno je to hlúposť, ale zaujímalo by ma, či už niekto skúšal spustiť v telefóne väčšie video z MMC karty. |
Já jsem spouštěl sice jenom dvoumegové video, ale to se spustilo hned. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:04 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Radim Dudek napsal: | A co tak třeba SX1  |
Dobrej postřeh . |
to sice jo,ale trochu mimo téma,protože to se jmenuje cx vs. s _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:30 pm Předmět: |
|
|
kesu napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Radim Dudek napsal: | A co tak třeba SX1  |
Dobrej postřeh . |
to sice jo,ale trochu mimo téma,protože to se jmenuje cx vs. s |
To sice jo, ale SX1 je poněkud lepší koupě než S65 a k tématu se to docela hodí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:41 pm Předmět: |
|
|
Keby tá SX1 nebola taká veľká. :evil: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:45 pm Předmět: |
|
|
SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší.
Než CX, bych si vybral spíš M65. Jsou dneska prakticky za stejnou cenu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:56 pm Předmět: |
|
|
romulus napsal: | Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší. |
S tím souhlasím. Paměťovka se rozhodně hodí. Sám bych ji uživil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
romulus napsal: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Opravdu nechápu řeči Nokiářů o tom, že je karta bez MP3 přehrávače k ničemu. Naopak - ta karta měla být větší.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 6:21 pm Předmět: |
|
|
koscik napsal: | romulus napsal: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... |
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | koscik napsal: | romulus napsal: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Presne tak.. S65 s kartou znamena pametovou volnost... A pro me je lepsi kdyz muzu vyfotit za odpoledne nejakych 20 fotek aniz bych se koukal na misto v telefonu nez usetrit nejakou korunu a ozelet kartu... Kdo poznal, pochopi, kdo ne nevericne krouti hlavou... |
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... |
Taky je mi 10MB málo, stačí pár wavů a je po paměti
Ale spíš bych bral SX1, než S65. _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | koscik napsal: | romulus napsal: | SX1 má také své mouchy (kolega Lukašisko by mohl vyprávět). Já jsem si ve čtvrtek koupil S65 a zatím si ji nemůžu vynachválit.
Sice jsem to nepoznal, ale chapu a souhlasim. 10 MB je obcas fakt hodne malo... |
U me to vypada tak, ze tech 10MB (rychlych) co mam v telefonu slouzi hlavne na na hry, java aplikace a popr. na oblibeny videa a - pro zbytek (kvanta fotek, "zasobarna" videi, a ostatni soubory slouzi karta). Cokoli si do mobilu chci datsi tam dam a neresim misto... Je to jako s hdd na kompu- 150GB je dobrych, a nez je zaplnim je mi to jedno, ale az bude plno tak si vynadam ze sem nekoupil 200GB :-) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|