View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:17 pm Post subject: Zkousel nekdo pouzit cizi bootcore u cx65? |
|
|
Mam problem s bootovanim v nekterych programech na 4 druzich kabelu a 2 pocitacich, prepsal jsem jiz uplne vse krome bootcote, mel jsem ho uz i patchnutej, ale to loadovani blbne.
Zkousel nekdo pouzit cizi bootcore?
Zmeni se password boot?
Sdilnete mi nekdo komu vse funguje nacteny patchnuty a nepatchnuty bootcore? _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:07 pm Post subject: Re: Zkousel nekdo pouzit cizi bootcore u cx65? |
|
|
miosmobile wrote: | Mam problem s bootovanim v nekterych programech na 4 druzich kabelu a 2 pocitacich, prepsal jsem jiz uplne vse krome bootcote, mel jsem ho uz i patchnutej, ale to loadovani blbne.
Zmeni se password boot?
Sdilnete mi nekdo komu vse funguje nacteny patchnuty a nepatchnuty bootcore? |
Ak si prepises bootcore, ktore neni kompatibilne s nejakym hardware v tvojom telefone, tak si ho odseres a kedze doteraz nie su zname testpointy pre x65, chvilu si pockas kym to rozchodis.
Prepisovat si bootcore je obrovske riziko s velmi neurcitym hypotetickym prinosom, ktory si skor neviem predstavit. Tvoj problem bude urcite niekde inde, mozno EEPROM? Mohol si si ju dakedy doblbnut (napr. nejakym WinSwupovym flashom? A nemas originalnu zalohu? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:10 am Post subject: Re: Zkousel nekdo pouzit cizi bootcore u cx65? |
|
|
miosmobile wrote: | Mam problem s bootovanim v nekterych programech na 4 druzich kabelu a 2 pocitacich, prepsal jsem jiz uplne vse krome bootcote, mel jsem ho uz i patchnutej, ale to loadovani blbne.
Zmeni se password boot?
Sdilnete mi nekdo komu vse funguje nacteny patchnuty a nepatchnuty bootcore? |
Tvůj problém bych taky viděl jinde, než v bootcore a do jejího přepisu radši nechoď, teda mimo svou zálohu.
Síše udělej sumář co ti to s čím dělá:
1. V-Klay 3.2 (s jakým loaderem, vytořený ve V-Klay nebo PapuaUtils - jaká verze?)
2. x65flasher
3. Siemens Eeeprom tool (při zapnutém telefonu) _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|