View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:31 pm Post subject: |
|
|
StandaT wrote: | Nebrali ste v úvahu to, že k přepnutí do nabíjecího režimu je třeba cca 6V !!!(probíralo se už to jinde), nabíjí to potom sice těma 4,2 , ale je třeba překonat tu počáteční napěťovou bariéru...kvůli tomu nejde jednoduše vzít 5V z USB a přímo tím nabíjet. Je tam nutný zvyšující měnič, kterej v sobě každej nabíjecí kabel má.....snad to někdo pochopil  |
Testnul jsem to a nabijeni mi pri vypnutem, telefonu zaclo na 3,86V a pri zapnutem 4,3V, nenapada me ani zadnej rozumnej duvod ci technologicke reseni proc by tomu melo byt jinak. O nabijeni rozhoduje smer prepeti mezi vstupnim napetim a baterii. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
StandaT wrote: | Nebrali ste v úvahu to, že k přepnutí do nabíjecího režimu je třeba cca 6V !!!(probíralo se už to jinde), nabíjí to potom sice těma 4,2 , ale je třeba překonat tu počáteční napěťovou bariéru...kvůli tomu nejde jednoduše vzít 5V z USB a přímo tím nabíjet. Je tam nutný zvyšující měnič, kterej v sobě každej nabíjecí kabel má.....snad to někdo pochopil  |
no tak to jsem v úvahu opravdu nebral , ale ten tvůj příspěvek myslím nemá velký význam, protože by to nabíjení COM stejně nevydržel  _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|