Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jasper začátečník

Založen: 07. 12. 2004 Příspěvky: 37 Bydliště: Kopr (u Ostravy)
61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 11:11 pm Předmět: CX65 - nalisek na klavese 5 |
|
|
Chtel bych se zeptat, jestli, jak je na klavese 5 takovy ten vystupek, tak jestli ho mate pruhledny. Cili kdyz ve tme sviti podsviceni, tak jde videt bila tecka. Nevim jestli to je uz od novoty a nebo sem to nejak osoupal. Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 1:02 am Předmět: |
|
|
Jednoznacne ho mas osoupany. :-)) Jinak docela zajimavy topic ) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
kesu napsal: | já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. |
No, sám od sebe se tak lehce neošoupe, ale stačí klávesnicí třeba o něco hrubšího nebo ostřejšího zavadit, a je to... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | kesu napsal: | já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. |
No, sám od sebe se tak lehce neošoupe, ale stačí klávesnicí třeba o něco hrubšího nebo ostřejšího zavadit, a je to... |
To jo,nejrychleji se to asi ošoupe když se nosí v kapse. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jasper začátečník

Založen: 07. 12. 2004 Příspěvky: 37 Bydliště: Kopr (u Ostravy)
61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:15 pm Předmět: |
|
|
To je celkem zajimave, na to ze ho mam mesic a uz se to osoupalo a to sem o nic neskrtl. Sice je pravda, ze ho nosim jen tak v kapse, ale to se tak rychle prece nemuze osoupat ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:20 pm Předmět: |
|
|
no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:20 pm Předmět: |
|
|
Jasper napsal: | To je celkem zajimave, na to ze ho mam mesic a uz se to osoupalo a to sem o nic neskrtl. Sice je pravda, ze ho nosim jen tak v kapse, ale to se tak rychle prece nemuze osoupat ne? |
Přesně tak - jen tak samo se to tak lehce neošoupe, musel jsi o něco zavadit, nebo jde o nějakou skrytou vadu z výroby... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
JenaM napsal: | no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! |
To těžko, ten lak má vysokou odolnost vůči otěru právě kvůli velké námaze při psaní SMS, lleda že by klávesnice měla nějakou vadu z výroby... A ten výstupek je pro nevidomé a slabozraké, slouží jim k orientaci na numerické klávesnici. Je to na každém telefonu...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | JenaM napsal: | no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! |
To těžko, ten lak má vysokou odolnost vůči otěru právě kvůli velké námaze při psaní SMS, lleda že by klávesnice měla nějakou vadu z výroby... A ten výstupek je pro nevidomé a slabozraké, slouží jim k orientaci na numerické klávesnici. Je to na každém telefonu...  |
No ja myslim, ze to neni jenom pro nevidome a slabozrake, ale proste pro lidi, kteri pri psani nekoukaj na klavesnici... Nedokazu si predstavit, jak nejakej nevidomej bude pracovat s CX65 - preci jenom se vetsina veci ukazuje na displeji - pokud nekdo chce mobil jenom kvuli volani, jsou pro nej urceny jiny modely... I kdyz se asi kazdej zorientuje podle joysticku, takze ten malej zmetek je tam docela zbytecnej... No a ja nosim mobil v kapse a cudlik je porad nepruhlednej - zase se mne osoupavaj hrany kolem displeje.  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:33 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | No ja myslim, ze to neni jenom pro nevidome a slabozrake, ale proste pro lidi, kteri pri psani nekoukaj na klavesnici... Nedokazu si predstavit, jak nejakej nevidomej bude pracovat s CX65 - preci jenom se vetsina veci ukazuje na displeji - pokud nekdo chce mobil jenom kvuli volani, jsou pro nej urceny jiny modely... I kdyz se asi kazdej zorientuje podle joysticku, takze ten malej zmetek je tam docela zbytecnej... No a ja nosim mobil v kapse a cudlik je porad nepruhlednej - zase se mne osoupavaj hrany kolem displeje.  |
No tak aby bylo jasno, zajdi se podívat na domácí telefon nebo do kterékoliv telefonní budky, je to tam taky, a rozhodně ne pro případ že bys při vytáčení čísla náhodou nechtěl koukat na klávesnici. Myslím že kterejkoliv nevidomej člověk by Ti s potěšením vysvětlil o co jde... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:36 pm Předmět: |
|
|
jo jo presne taky ty hrany a taky jeste oba rohy u diod!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:40 pm Předmět: |
|
|
JenaM napsal: | jo jo presne taky ty hrany a taky jeste oba rohy u diod!! |
To mě taky dost štve a hlavně mrzí protože to Siemens celkem vědomě zasklil a nepoučil se z předchozích chyb. Je to způsobené tím že plexisklo v krytu je nalakováno tím šedostříbrným lakem (to vytváří rámeček zorného pole na displej) a celé je to ještě přelakované čirým lakem. A jakmile se to jen trošku poškrábe, tak se to loupe Ten samej "patent" měl už MC60 a kryt taky houby vydržel... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
hmm....bohuzel je to docela skoda a 600kc se mi za novy kryt davat zatim nechce!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: |
No tak aby bylo jasno, zajdi se podívat na domácí telefon nebo do kterékoliv telefonní budky, je to tam taky, a rozhodně ne pro případ že bys při vytáčení čísla náhodou nechtěl koukat na klávesnici. Myslím že kterejkoliv nevidomej člověk by Ti s potěšením vysvětlil o co jde... | No ja netvrdim, ze to nevidomi uzivatele pouzivat nemuzou... Do telefonni budky se podivat ted rozhodne nepujdu, ale na domacim telefonu to mame. Asi jsem to spatne vyjadril - spis jsem chtel rict, ze zrovna na CX65 je tam ten vystupek pro nevidomy docela zbytecnej - protze klavesnice k plnymu vyuziti tohohle telefonu proste nestaci. Jasne, muze se stat, ze se nevidomej clovek treba pri nejake bouracce nebo tak dostane k telefonu a potrebuje zavolat zachranku, proto to tam asi davaj. Ale kdyby tam nebyl, nevidomej by petku asi taky nasel, ne? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|