Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 3:09 pm Předmět: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
Zdravím všechny uživatele x65.
Mnohé z vás, kteří jste si koupili CX65ku (nebo i jiný x65), určitě trápí nespočet chyb, kterými trpí v podstatě celá řada x65. Můžete uplatnit své zákaznické právo - poslat bug report a vyjádřit tak svou nespokojenost nad šlendriánem neschopných programátorů, kteří snad ani netestují své programy :/ Učiňte tak dokud můžete, protože mám potvrzené zprávy, že Siemens chce jako "opravu" vyrobit novou řadu s tím, že se snad na tu starou chybovou zapomene. Takhle si opravu chyb nepředstavuji. Vy ano? Pokud nevěříte tomu, co zrovna čtete, tak si z toho nic nedělejte. Mě to taky trvalo, než jsem se vzpamatoval, ale to je holt realita Bug report je na http://cx65bugs.wz.cz _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:32 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
bkf.1 napsal: | Zdravím všechny uživatele x65.
Mnohé z vás, kteří jste si koupili CX65ku (nebo i jiný x65), určitě trápí nespočet chyb, kterými trpí v podstatě celá řada x65. Můžete uplatnit své zákaznické právo - poslat bug report a vyjádřit tak svou nespokojenost nad šlendriánem neschopných programátorů, kteří snad ani netestují své programy :/ Učiňte tak dokud můžete, protože mám potvrzené zprávy, že Siemens chce jako "opravu" vyrobit novou řadu s tím, že se snad na tu starou chybovou zapomene. Takhle si opravu chyb nepředstavuji. Vy ano? Pokud nevěříte tomu, co zrovna čtete, tak si z toho nic nedělejte. Mě to taky trvalo, než jsem se vzpamatoval, ale to je holt realita Bug report je na http://cx65bugs.wz.cz |
Jenom bych poopravil jeden detail:
CX65 bugs report
This page is devoted for (nevím, jestli zde nemá být "to") CX65 owners who (protože "owners" jsou životní) are dissatisfied by bugs in its (protože původní výraz "it's" znamená "it is" a ne přivlastňování) firmware and want to report it. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
Je tam to protoze je souslovi devote something to somebody! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!!
Naposledy upravil Vytryol dne čt únor 10, 2005 4:45 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:38 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
wizaard napsal: |
CX65 bugs report
This page is devoted for (nevím, jestli zde nemá být "to") .... |
...jo, má tam být "to"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:45 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
jiji2004 napsal: | wizaard napsal: |
CX65 bugs report
This page is devoted for (nevím, jestli zde nemá být "to") .... |
...jo, má tam být "to"  |
Já to věděl  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:45 pm Předmět: |
|
|
Ízi ingliš  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:45 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
...a když už máme to jazykové okénko, tak by též mělo být "dissatisfied with" nikolivěk "by" ne e?
Ále jináč je to ganz jedno, prte to z toho i tak každej pochopí
no a vo vo vo to de, že jo 
Naposledy upravil jiji2004 dne čt únor 10, 2005 4:49 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:49 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
wizaard napsal: | bkf.1 napsal: | Zdravím všechny uživatele x65.
Mnohé z vás, kteří jste si koupili CX65ku (nebo i jiný x65), určitě trápí nespočet chyb, kterými trpí v podstatě celá řada x65. Můžete uplatnit své zákaznické právo - poslat bug report a vyjádřit tak svou nespokojenost nad šlendriánem neschopných programátorů, kteří snad ani netestují své programy :/ Učiňte tak dokud můžete, protože mám potvrzené zprávy, že Siemens chce jako "opravu" vyrobit novou řadu s tím, že se snad na tu starou chybovou zapomene. Takhle si opravu chyb nepředstavuji. Vy ano? Pokud nevěříte tomu, co zrovna čtete, tak si z toho nic nedělejte. Mě to taky trvalo, než jsem se vzpamatoval, ale to je holt realita Bug report je na http://cx65bugs.wz.cz |
CX65 bugs report
This page is devoted for (nevím, jestli zde nemá být "to") CX65 owners who (protože "owners" jsou životní) are dissatisfied by bugs in its (protože původní výraz "it's" znamená "it is" a ne přivlastňování) firmware and want to report it. |
Psal jsem to na koleně a je to vidět:/ Hned opravím Díky za připomínky;) Feel free to check my english translation of CX65 Bugs Report;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC 
Naposledy upravil bkf.1 dne čt únor 10, 2005 4:55 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:51 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
jiji2004 napsal: | ...a když už máme to jazykové okénko, tak by též mělo být "dissatisfied with" nikolivěk "by" ne e?
no a vo vo vo to de, že jo  |
S tím "with" si nejsem jistej...
Jinak máš pravdu, dostal jsem asi po té odpoledce z AJ nějaký Angličtinářský amok  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:56 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
jiji2004 napsal: | ...a když už máme to jazykové okénko, tak by též mělo být "dissatisfied with" nikolivěk "by" ne e?
Da da  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 6:41 pm Předmět: |
|
|
Ale ale,pani,no taaaaak....
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 3:44 pm Předmět: Re: Jste nespokojeni s CX65 nebo jinou x65kou? |
|
|
wizaard napsal: | jiji2004 napsal: | ...a když už máme to jazykové okénko, tak by též mělo být "dissatisfied with" nikolivěk "by" ne e?
S tím "with" si nejsem jistej...
Jinak máš pravdu, dostal jsem asi po té odpoledce z AJ nějaký Angličtinářský amok  |
No když to hodím do google (myslím to "dissatisfied with") tak mi najde asi 900 000 odkazů kdežto s "by" je to jen 19 000 :/ Jinou pomucku nemám:/ Ale tak hlavní je, že je tomu rozumět ne? Domluvíme se rukama nohama :DDD _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jinak to, co tady publikuji není na 100% samozřejmě. Ne že bych lhal, ale toto řešení, jak se vývojářský tým Siemensu bude vypořádávat s chybami ve firmware x65, není definitivní. Je jedním z hlavních řešení a to je podle mě špatně, že o tom vůbec uvažují. Problémy s výrobky se přece nezametají pod koberec:/ Siemens by se v prvé řadě měl pořádně podívat, co zaměstnává za pracovníky. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
Tak jsem zvědav, jakej bude novej firm Už oficiálně vynechali FW36 a 41. Tak jsem zvědav, jestli 43ka nebo pozdější bude final a to opravdu final a ne jen další beta :/ nebo spíš pre-alfa  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
Jediný co mi vadí u mé c65ky je, že jsem ji kdysi koupil za cenu, za kterou se dneska prodává třeba m65, ale to je asi normální.  _________________ C65->SXone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|