clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Oficialni FW43CZ od siemensu je na svete!!!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Oficialni FW43CZ od siemensu je na svete!!!
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:03 pm    Předmět: Oficialni FW43CZ od siemensu je na svete!!! Odpovědět s citátem

Konecne jsem se dockal! Uz jsem se chystal ze si pujdu do servisu pro FW25 a nehraju si ho, mrknu jeste naposledy na tuhle stranku a nevereim vlastnim ocim Shocked Shocked Shocked . V sekci firmwer so objevil oficialni FW43CZ!!! Jsem stastny, hned ho smazim nahrat, je to the best firmwer, lisi se od toho neoficialniho necim jinym krome toho ze je oficialni ?
Siemensu zdar Applause Applause Applause !!!

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nicim, je rovnaky ako ten WS. Ale iba tym, ze uz mozes prist do servisu aj s FW43 lebo je oficialny a uznaju reklamaciu. A moc nove to nieje. Uz sa o tom diskutovalo.

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8974
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zkoušel jsi hledat? BTW, ten fw je tu od včerejška a už se na tohle ptalo několik lidí

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pitrisek
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu ho nahrat pres winswup43cz nebo se musim vratit k offic. 25?

Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozes ho prehrat aj cez ten Winswup..je to rovnaka verzia FW,takze to pojde
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pitrisek napsal:
Muzu ho nahrat pres winswup43cz nebo se musim vratit k offic. 25?

Pokud nemáš jiný problém a už máš FW43 Winswup, tak nic nezískáš protože-jak už se tu jinde psalo-jsou stejné - Date/Time: 28.01.05/18:06:49

kartez
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 4:55 pm    Předmět: Siemens M65 Rescue s fw44 Odpovědět s citátem

Dnes jsem si koupil mobilní telefon Siemens M65 Rescue, o kterém zde již vyšel článek. V prodejně mi pán řekl, že je tam už nový fw44 a že přišel zrovna dnes. Myslel jsem, že se asi spletl, ale jak jsem přišel domů tak koukám a opravdu fw44. Tento telefon jsem koupil v oficiální prodejně Siemensu v Brně v prodejně Agory, takže nepochybuji o jeho původu.
Chci se někoho zeptat o co jde, jestli se jedná v podstatě o fw43 předělaný na Rescue verzi pod novým číslem fw44 nebo jestli je to opravdu nová verze něčím podstatným jiná. Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, cool, sprav FullFlash a pozri ci ma mp3. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 7:20 pm    Předmět: Re: Siemens M65 Rescue s fw44 Odpovědět s citátem

kartez napsal:
Dnes jsem si koupil mobilní telefon Siemens M65 Rescue, o kterém zde již vyšel článek. V prodejně mi pán řekl, že je tam už nový fw44 a že přišel zrovna dnes. Myslel jsem, že se asi spletl, ale jak jsem přišel domů tak koukám a opravdu fw44. Tento telefon jsem koupil v oficiální prodejně Siemensu v Brně v prodejně Agory, takže nepochybuji o jeho původu.
Chci se někoho zeptat o co jde, jestli se jedná v podstatě o fw43 předělaný na Rescue verzi pod novým číslem fw44 nebo jestli je to opravdu nová verze něčím podstatným jiná. Idea

Udělej FF, hoď ho na net a dej nám sem link ;-)

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
fbio
začátečník
začátečník

66.14 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 8:34 pm    Předmět: nefunguje mi java Odpovědět s citátem

Dnes jsem si nahrál orig firmware a nejdou mi spustit java aplikace nahrane v mobilu....jdou jenom ty ktere si dohraju....takže mi nejede bike-o-meter a ostatni aplikace....nevite co s tim??? pls
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 9:18 pm    Předmět: Re: nefunguje mi java Odpovědět s citátem

fbio napsal:
Dnes jsem si nahrál orig firmware a nejdou mi spustit java aplikace nahrane v mobilu....jdou jenom ty ktere si dohraju....takže mi nejede bike-o-meter a ostatni aplikace....nevite co s tim??? pls

Mas tie aplikacie kazdu jednu v zvlast adresari - teda nie vsetky java\jam\games, ale java\jam\games\hra1\, java\jam\games\hra2, atd.?

MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 9:20 pm    Předmět: Re: Siemens M65 Rescue s fw44 Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
kartez napsal:

Udělej FF, hoď ho na net a dej nám sem link ;-)

Ja by som povedal, ze spravit FF bude problem. Totiz, v novych fw nefunguje patch bootcore ani generovanie loaderu, takze to s V-Klay nespoji, jedina moznost je podflashovat a spravit loader/patch, ale ked podflashuje, tak zase pride o ten fw.... Think Takze fw44 sa zatial neda dostat z mobilu......

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 9:52 pm    Předmět: Re: nefunguje mi java Odpovědět s citátem

MLB napsal:
fbio napsal:

Mas tie aplikacie kazdu jednu v zvlast adresari - teda nie vsetky java\jam\games, ale java\jam\games\hra1\, java\jam\games\hra2, atd.?

mám a píše mi to chybná aplikace
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 9:57 pm    Předmět: Re: nefunguje mi java Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
MLB napsal:
fbio napsal:

Mas tam aj jad subory? Skus ich zmazat (ale najskor zalohuj)....

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 10:02 pm    Předmět: Re: nefunguje mi java Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Anonymous napsal:
MLB napsal:
fbio napsal:

Mas tam aj jad subory? Skus ich zmazat (ale najskor zalohuj)....

Tady bych nevidel problem....me jde hlavne o ten BIKE-O-METER a ten je preci primo od siemensu v telefonu.....Jinak dá se nekde stahnout???
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: