Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Štefan Tóth kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 10:16 am Předmět: |
|
|
Neviem, podľa mňa to nebude boot score, lebo niekedy sa mi zázrakom podarí nahrávať cez M55 toll , ale ako som u)z spomenul, nedokončí flashovanie a všetko zamrzne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tuXan vývojář SiemensManie
61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 11, 2004 2:06 pm Předmět: |
|
|
Štefan Tóth napsal: | Neviem, podľa mňa to nebude boot score, lebo niekedy sa mi zázrakom podarí nahrávať cez M55 toll , ale ako som u)z spomenul, nedokončí flashovanie a všetko zamrzne  |
nevim jesli nerikam blbost ale zkus si sehnat nejakej flash vytvoreny m55tool esli to de a pak to naflashovat... _________________ tuXan
M55 fw11 + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XCbiker začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 12:24 pm Předmět: |
|
|
chtěl jsem se zeptat na postup při nahrávání FW10 tuning...........už jsem to tam jednou přes V-klay hodil a myslel jsem, že to hned bude chodit,ale telefon při zapínání zamrzal a ani se nepustil. z dřívějších příspěvků jsem pochopil že po nahrání Firmwaru je asi nutné změnit IMEI telefonu a odblokovat ho. Jde pro změnu IMEI a odblokování použít M55tool?????
ptám se protože bych nerad skončil s totálně mrtvým founem.
díky za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ano ide to cez M55 Tool.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne červenec 11, 2004 3:00 pm Předmět: |
|
|
Štefan Tóth napsal: | Neviem, podľa mňa to nebude boot score, lebo niekedy sa mi zázrakom podarí nahrávať cez M55 toll , ale ako som u)z spomenul, nedokončí flashovanie a všetko zamrzne  |
M55 Tool niekedy flashuje aj pri poskodenom bootcore,alebo nespravnom loaderi...ale bud nedokonci flashovanie,alebo sa po skonceni flashovania sekne..takze si nim nepomozes. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|