View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NIKOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:18 am Post subject: poradíte? CX65 |
|
|
Zdravíčko. Vaše stránky jsou supr, ale doslova mě se.... že některý věci nefungují asi tak, jak by člověk chtěl.Tak např.
1. Jsem se jednou zaregistroval, potom bez problému přihlásil. No jenže co čert nechtěl, potom mě vypli proud(tidíž jsem se neodhlásil) a od té doby jsem stále jako přihlášený uživatel,ale nejde mi nic stahovat. Kouknu do okna, kde jsou vypsaní přihlášení uživatelé,tak tam jsem, ale nahoře v úvodním záhlaví titulní stránky SM je "nepřihlášen". No co s tím?
2. A taky. Chtěl jsem si stáhnout fw na CX65 a bez problému(ikdyž jsem nebyl přihlášenej). Potom jsem chtěl stáhnout FW 43 pro M65 a chtělo to po mě přihlášení, což se mi pochopitelně, jak popisuju výše nepovedlo. Tak kde je chyba?
Ale teď konkrétně k dotazu a problému. Ženě jsem pořídil CX65. Chtěl jsem ji přes IRDA poslat témátko z mýho M65.Povedlo jse, ale po aktivování témátka to hodilo nějakou chybu dat a nešlo to.To by ani tak nebyl problém,ale neustále má na hlavním dispelji ikonu příchozí zprávy obrdžené přes IRDA(tudíš při spořiči displeje i šipku jako něčeho zmeškanýho) a co je nejhorší- tento soubor nejde nijak odstranit. Je tam nabídka smazat,ale když ji potvrdím, tak mě to hodí do hlavní obrazovky telefonu a ikona je tam stále a navíc bez změny. Nejde to prostě smazat. poradíte mi někdo, jak na to? nepomůže třebas přehrátí FW? Jo a s tím mám taky problémek. Mám kabel, přes kterej v pohodě přehraju fw do mý M65.Ale flashnutí na vyšší FW u CX65 to hlásí, že nenajde telefon. Ikdyž MPM ho najde, no tak to fakt nevím, kde by mohl bejt zakopanej pes. Poradíte mi někdo? Moc dík. _________________ Jó kdo umí, ten umí, a kdo neumí, ten čumí jako já... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:28 am Post subject: |
|
|
Musíš to smazat ve správě telefonu,když to nejde normálně.Nejdřív bych ještě ale zkusil restartovat telefon  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:32 am Post subject: |
|
|
ve správě telefonu? No na mě můžeč mluvit klidně aj česky, mě to nevadí. Nejsem profík. Jako myslíš přes PC? Nebo jak jsi to myslel. Jo a restartovat, nebo lépe řečeno vypnout a zapnout jsem to zkusil a je to tam pořád. Cos tím? Jak sji to myslel? Jinak dík za odpověď |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
Inac k tej teme, ak chces posielat temu na iny mobil, tak musis este predtym ako si tu temu aktivujes, totiz povodne je tema v subore .sdt, kde je cela zabalena, ked to ale v mobile aktivujes, tak sa to rozbali do roznych adresarov, a ked posles subor rozbalenej temy (.stc), tak ten obsahuje iba odkazy na obrazky, farby, melodie, atd. a preto to nepojde. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:07 am Post subject: |
|
|
Inac, skus to zmazat v Spravci suborov (Menu->Doplnky(7)->Spravca suborov; mozno to Jamaica myslel), tusim to je v adresari Misc->Data inbox (ale neviem to isto)... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:25 am Post subject: Je to tam |
|
|
Mozem potvrdit je to naozaj v adresari Misc/Data inbox tam ten subor len treba vymazat a nic viac  |
|
Back to top |
|
 |
NIKOS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
Nazdárek. Tak moc dík za radu. Naštěstí to zmizlo po vymazání z toho adresáře. Ale mám ještě jeden malinkej(velikej ) problémek. Stáhnul jsem si ze SM FW pro CX65 43. Připojil jsem k PC(v mobilu se hlásí jako DCA 510) ale po spuštění aplikace FW mi projede COM porty a nahlásí, že telefon nenašel. Přitom přes ten samej kábel jsem nahrával(a stále nahrávám) FW do svý M65 a bez problému flashuju. Je to normální? Kde by mohla bejt chyba? Poradíte ještě někdo? MOc dík. Zdarec _________________ Jó kdo umí, ten umí, a kdo neumí, ten čumí jako já... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:53 am Post subject: |
|
|
NIKOS wrote: | Nazdárek. Tak moc dík za radu. Naštěstí to zmizlo po vymazání z toho adresáře. Ale mám ještě jeden malinkej(velikej ) problémek. Stáhnul jsem si ze SM FW pro CX65 43. Připojil jsem k PC(v mobilu se hlásí jako DCA 510) ale po spuštění aplikace FW mi projede COM porty a nahlásí, že telefon nenašel. Přitom přes ten samej kábel jsem nahrával(a stále nahrávám) FW do svý M65 a bez problému flashuju. Je to normální? Kde by mohla bejt chyba? Poradíte ještě někdo? MOc dík. Zdarec |
Pokud máš originál DCA 510, vypni přepínačem napájení. Pokud nemáš vypínač, přelep PIN 1 a 2 (z pohledu na konektor "packama" nahoru od sebe jsou to první dva z leva). _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:09 am Post subject: |
|
|
No jo,ale bude to po tom přelepení fungovat i na moji M65? Mám totiž jeden kábel pro oba telefony. A to je docela divný, že na jeden to jde bez problémůa druhej to chce přelepovatpiny,ne? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|