View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:00 am Post subject: x65 Buglist neboli seznam chyb firmware |
|
|
Pište sem prosím všechny chyby, které se objevili ve firmwarech na Siemensech x65. Aby to bylo přehledné, vložte před každou chybu symbol vykřičníku ( ), název telefonu (např. CX65), velká písmena FW s verzí firmware, pomlčku a za ní text popisující chybu firmware. Já přihodím první bugy:
CX65 FW25 - Při psaní SMS s nastaveným nejmenším fontem se z počítadla odečítají tři znaky místo jednoho.
CX65 FW25 - Oproti firmware 08 je telefon značně pomalý (např. foťák, práce s telefonem atd.)
CX65 FW25 - Problémy s připojováním k PC (telefon se dlouho připojuje a někdy se to podaří až na několikátý pokus) např. přes sériový kabel a program SiMoCo. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC 
Last edited by bkf.1 on Fri Nov 12, 2004 11:19 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:07 am Post subject: |
|
|
mozna by stalo za to zalozit tady nejakou buglist sekci (myslim NE ve foru)... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:15 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | mozna by stalo za to zalozit tady nejakou buglist sekci (myslim NE ve foru)... |
Jo;) Aspoň teda na x65, protože jsem měl všechny oblíbený Siemensy řad x35, x45, x55 a u žádnýho něbyly takový drsný chyby, jako jsou u x65  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:23 pm Post subject: Re: x65 Buglist neboli seznam chyb firmware |
|
|
bkf.1 wrote: | [size=18] CX65 FW25 - Při psaní SMS s nastaveným nejmenším fontem se z počítadla odečítají tři znaky místo jednoho.
CX65 FW25 - Oproti firmware 08 je telefon značně pomalý (např. foťák, práce s telefonem atd.)
CX65 FW25 - Problémy s připojováním k PC (telefon se dlouho připojuje a někdy se to podaří až na několikátý pokus) např. přes sériový kabel a program SiMoCo. |
S tymi fontami mas pravdu,ale ja pouzivam stredny font,tam je to v pohode.
FW08 som nemal,ale praca s telefonom sa mi zda byt dostatocne rychla.
Telefon sa mi pripojuje rychlo a na prvy pokus..seriovy kabel a SiMoCo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:40 pm Post subject: Re: x65 Buglist neboli seznam chyb firmware |
|
|
hanni wrote: | bkf.1 wrote: | [size=18] CX65 FW25 - Při psaní SMS s nastaveným nejmenším fontem se z počítadla odečítají tři znaky místo jednoho.
CX65 FW25 - Problémy s připojováním k PC (telefon se dlouho připojuje a někdy se to podaří až na několikátý pokus) např. přes sériový kabel a program SiMoCo. |
S tymi fontami mas pravdu,ale ja pouzivam stredny font,tam je to v pohode.
FW08 som nemal,ale praca s telefonom sa mi zda byt dostatocne rychla.
Telefon sa mi pripojuje rychlo a na prvy pokus..seriovy kabel a SiMoCo. |
To je škoda, že jsi neměl fw08. To bys poznal co je rychlost (i když je dost pomalej i tak, ale ROZHODNĚ rychlejší než FW12 a výš). Jinak s tím připojováním fakt nevim:/ Stejně jako i s OpenDiskTool, který mi od FW12 nefunguje:/ Jestli to nebude v FFS;) To je totiž jediná věc, která se nemění po update firmwaru a do bootcore jsem samozřejmě nehrabal. Jinak s tím FFS... mám ho stažený tady ze SiemensManie, ale stejně nefunguje to co mi nefungovalo s původním, kterej mám pořád zazálohovanej  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:58 pm Post subject: |
|
|
CX65 fw.25 - při přehrávání .mid neblikají diody !!! |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:02 pm Post subject: |
|
|
CX65 fw.25 - Při zobrazení vlastností u javy se text překrývá !!! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:09 pm Post subject: |
|
|
CX65 FW25:
Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
v SMS nezobrazují se jména která mam uložená v seznamu. Je pravda že úplně nahoře jo, ale později v průběhu SMS už ne, takže když mi přijde že mam zmeškanej hovor, tak je tam jen číslo a ne méno _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0
Last edited by BEZY on Fri Nov 12, 2004 4:55 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:16 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
v SMS nezobrazují se jména která mam uložená v seznamu. Je pravda že úplně nahoře jo, ale později v průběhu SMS už ne, takže když mi přijde že mam zmeškanej hovor, tak je tam jen číslo a ne méno |
S tou první chybkou nesouhlasim.Mě běhá asistent paměti úplně bez problémů.
S tima jménama v SMS máš pravdu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:25 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | BEZY wrote: | Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
v SMS nezobrazují se jména která mam uložená v seznamu. Je pravda že úplně nahoře jo, ale později v průběhu SMS už ne, takže když mi přijde že mam zmeškanej hovor, tak je tam jen číslo a ne méno |
Tak to je možný že to je kvůli těm java aplikacím, zkusim nějaký smazat _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:35 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | kesu wrote: | BEZY wrote: | Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
Tak to je možný že to je kvůli těm java aplikacím, zkusim nějaký smazat |
Je to možný.Já už se ničemu nedivim.Zjistil jsem totiž,že skoro každý telefon se stejným fw. dělá něco jinýho a má jiný chyby.Je to postavený na hlavu. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:43 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
Prosím piš i název telefonu a verzi fw;) díky;) i když je jasné, že to bude k CX65 fw25. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:58 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | CX65 FW25:
Když jdu do asistenta paměti->java->hry a zmáčku joy tak všechny zobrazený hry zmizí a pomůže jen podržet čevenej telefonek abych se vrátil zpět na hl. plochu.
ADD 1:Už sem to vyřešil, pár sem těch her smazal _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:09 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | BEZY wrote: | CX65 FW25:
ADD 1:Už sem to vyřešil, pár sem těch her smazal |
Tak to asi dělaly nějaký JADy se kterejma se fw nedokázal vypořádat:/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:10 pm Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | BEZY wrote: | BEZY wrote: | CX65 FW25:
ADD 1:Už sem to vyřešil, pár sem těch her smazal |
Tak to asi dělaly nějaký JADy se kterejma se fw nedokázal vypořádat:/ |
Ne, to nebude tim, já tam JAD vůbec nenahrávám _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
|