Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 4:26 pm Předmět: Jak si založim mail na t-mobile??? |
|
|
Jak si mám založit email přes, abych jej mohl kontrolovat ze svého mobilu???Nechal jsem si zaslat konfigurační SMS, ale vždy když vlezu na wap, a dám "Mail a více" a potom "mail inbox"(nebo jak se to jmenuje), tak mi to tam napíše, že ještě nemám zaregistrovanou tuto službu, nebo něco na ten způsob. Nevíte co a jak s tim? Přitom ze svého mobilu jsem již maily posílal(podařilo se mi je zprovoznit přes konfigurační SMS přímo od Siemensu, takže to dělal ten T-mobile )  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 4:50 pm Předmět: Re: Jak si založim mail na t-mobile??? |
|
|
Gulde napsal: | Jak si mám založit email přes, abych jej mohl kontrolovat ze svého mobilu???Nechal jsem si zaslat konfigurační SMS, ale vždy když vlezu na wap, a dám "Mail a více" a potom "mail inbox"(nebo jak se to jmenuje), tak mi to tam napíše, že ještě nemám zaregistrovanou tuto službu, nebo něco na ten způsob. Nevíte co a jak s tim? Přitom ze svého mobilu jsem již maily posílal(podařilo se mi je zprovoznit přes konfigurační SMS přímo od Siemensu, takže to dělal ten T-mobile )  |
Tož nevím zda-li jsem tě úplně pochopil, ale proč do toho taháš wap? Co máš za telefon? Předpokládám, že x65 když jsi to umístil do této sekce a pak máš dvě možnosti :
1. použít vestavěného email klienta (příklad nastavení email profilu je např. zde http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6062&highlight=email+nastaven%ED)
2. použít nějakou java aplikaci (EmailViewer, MailBoss...atd)
Vobou případech musíš mít aktivovaný GPRS a nastavený GPRS profil v nastavení>výměna dat>datové služby. Nastavení najdeš u operátora, popř si nech znovu poslat onu konfigurační SMS...
Je to alespoň rámcově to na co ses ptal ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
Zdá se že ano
Mám CX65, a tu konfigurační SMS jsem si nechával posílat již několikrát, proštuduju si ten link, a pak dám vědět  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nikde nenašel kde se dá nastavit ten mail  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 2:16 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 4:11 pm Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Otevřeš mail, najedeš na přílohu, zmáčkneš uložit, označit, uložit a přílohu pak najdeš v adresáři "Misc" (resp. "Ostatní") |
Jo, ale když otevřu ten mail, tak tam mam jen možnost "Reaguj na zprávu"...  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 4:14 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Jo, ale když otevřu ten mail, tak tam mam jen možnost "Reaguj na zprávu"...  |
Hele, vezmem to od začátku. Napiš mi co máš za telefon a FW, a jak přesně postupuješ, než vlezeš do toho mailu. Používáš vestavěnýho klienta? Nebo nějakou aplikaci? Nebo co vlastně ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Hele, vezmem to od začátku. Napiš mi co máš za telefon a FW, a jak přesně postupuješ, než vlezeš do toho mailu. Používáš vestavěnýho klienta? Nebo nějakou aplikaci? Nebo co vlastně ? |
CX65, bez jakéhokoliv updatu FW(pokud vím, tak základ je 12)a bezjákéhokoliv patche.
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 5:56 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: |
CX65, bez jakéhokoliv updatu FW(pokud vím, tak základ je 12)a bezjákéhokoliv patche.
Prostě se připojim na WAP(mam ten T-mobile)a tam dam Email a více, tam dam MobileBox easy, a tam dam Nové emaily respektive Inbox, a tam mam výpis těch mailů, mam tam předmět toho mailu, a podtim tu sponku co označuje přilohy, tak teda odkliknu ten odkaz s předmětem emailu a a tam mam jen to Reaguj na zprávu
(sakra samý dam, tam mam... ) |
Jestli si čteš maily přes wap,tak tam IMHO přílohy stáhnut nejdou. Takže pokud po nich toužíš, tak si nakofiguruj emailový prohlížeč, co je přímo v mobilu. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 8:21 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Gulde napsal: |
Jestli si čteš maily přes wap,tak tam IMHO přílohy stáhnut nejdou. Takže pokud po nich toužíš, tak si nakofiguruj emailový prohlížeč, co je přímo v mobilu. |
A ten je kde? _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: |
A ten je kde? |
Ti nedali k mobilu manuál? Nezlob se, ale ptat se na todle...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 8:24 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Gulde napsal: |
A ten je kde? |
Ti nedali k mobilu manuál? Nezlob se, ale ptat se na todle...  |
No urychlil by jsi mi práci, no dobrá jdu študovat  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 8:26 pm Předmět: |
|
|
Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Aha. Tak to se nedivim, ze ti to nefungovalo podle tech SZ... V zivte me nenapadlo, ze lezes do schranky pres wap... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | jiji2004 napsal: | Gulde napsal: | Dotaz, jak si mam uložit na mobil přílohu kterou jsem dostal mailem???  |
Aha. Tak to se nedivim, ze ti to nefungovalo podle tech SZ... V zivte me nenapadlo, ze lezes do schranky pres wap... |
V tom bude ta chyba no
Nějak to v tom manuálu nemůžu najít :-( _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|