View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DJ-D Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 8:29 pm Post subject: Re: Firmware 16 na cx65.... |
|
|
vree wrote: | slideman wrote: | Co o ní víte??Už je zde ke stažení a chci se zeptat, jestli je i v češtině... |
FW16 je v češtině tady na SIEMENSAMNII a teď jsem ho nacpal do founu.
ZATIM šlape jako hodinky,rychlost mobilu stoupla a DOKONCE!!! mi teď jede i hra 3D Rallye :o) |
Prosimtě mě to nejde narvat do mobilu jak si to tam narval? Když mám instalační Firmware tak tod přes kabel, ale když mm upload tak se tváří, že telefon nevidí. Prosim poraď. Díky |
|
Back to top |
|
 |
K4R1 začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 8:45 pm Post subject: |
|
|
Zdarec! Mám problém, nejede mi oficial FW ani WinSwup - kabel MA 8720P, jediný možný řešení je pro mě (a určitě pro spoustu dalších lidí) záloha z x65 Flasheru. Tenhle program mi funguje na 100%, byl by někdo tak hodnej a šoupl tu zálohu (17MB) na nějaky FTP?!? Pokud možno CX FW16 0400...díky. _________________ CX65 FW05 - 16 - 25, kabel MA-8720 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:37 pm Post subject: Re: Firmware 16 na cx65.... |
|
|
vree wrote: | slideman wrote: | Co o ní víte??Už je zde ke stažení a chci se zeptat, jestli je i v češtině... |
FW16 je v češtině tady na SIEMENSAMNII a teď jsem ho nacpal do founu.
ZATIM šlape jako hodinky,rychlost mobilu stoupla a DOKONCE!!! mi teď jede i hra 3D Rallye :o) |
Prosim vas pošlete mi tu Siemens 3D Rally na [email protected] me to píše chybná aplikace asi je nejaka blba |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|