View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:10 pm Post subject: |
|
|
Neviem sice na aky Fw ho chces nahravat (asi 58), ale to je jedno, lebo v pohode mozes. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
a to nevadi, ze tam jsou ty patche v tom FF a že je pak přehraju verzi patchu na 58?..... nestane se nic ok  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
M@sTeR-Q- wrote: | a to nevadi, ze tam jsou ty patche v tom FF a že je pak přehraju verzi patchu na 58?..... nestane se nic ok  |
Po udate FW sa vsetky patche zmazu. Takze potom na fw58 patchujes ako keby nic.
P.S. Skus to najblizsie sformulovat jednoduchsie.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
fullflash obsahuje informace o fw a včechny patche jsou vnem ne?... nooo a když přehraju FW z 50 na 58 a nahraju ten fullflash udělaný ve FW 50.... nevadí to tomu nějak?... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:35 pm Post subject: |
|
|
M@sTeR-Q- wrote: | fullflash obsahuje informace o fw a včechny patche jsou vnem ne?... nooo a když přehraju FW z 50 na 58 a nahraju ten fullflash udělaný ve FW 50.... nevadí to tomu nějak?... |
Aha, takto.
Takze ked nahras na FW58 fullflash z FW50 budes mat len FW50 a musis pouzivat i patche pre FW50. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
nooo a když si hodim FW58, a chcu si tam nakopat seznam(z archivu), smsky (co mam v tel-ne v archivu) atd? tak jak to mam udelat?.... jse to stoho ff nějak vysekat?...
....
ještě než začnu(už bych chtěl) ) hehe... co si mám udělat před předěláním FW(mám fullflash, stačí to, nebo radši ještě něco?)...
po tom, co tam budu mít ten fw už budu jen patchovat atd jooo? ... disky budou odblokovane, páč mám testpoint a pak jen použiju patch na odblok. disku pro pc a je to ok vše a můžu začít patchovat ok? ...
...
jestli cokoliv nesedí pls napište navod ) díííík ) .... ne, že bych žádny nehledal, jen chci vědět jestli jsem to správně pochopil a jestli ne tak jestli mi pomůžete.... přehravani FW dělám poprvé...
dík...  |
|
Back to top |
|
 |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
a jak dlouho asi to přehrání fw trvá?... doufám, že se na tom nedá nic skazit? )) hehe  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
1. Ak chces cokolvek vytiahnut zo zalohy FF pouzi Smelter
2. Zaoha FF ti pre update-om staci
3. Ako dlho sa nahrava FW? Asi tak 10min. Dufam, ze som to odhadol dobre.
Ale co myslis, tymto neviem.
Quote: | po tom, co tam budu mít ten fw už budu jen patchovat atd jooo? ... disky budou odblokovane, páč mám testpoint a pak jen použiju patch na odblok. disku pro pc a je to ok vše a můžu začít patchovat ok? ... |
Patchovat mozes hned po vygenerovani loaderu. Vlastne sam pises, ze nahras patch na otvorenie diskov. (inak to nie je podmienka patchovania, to samotne je uz patchovanie)
P.S. Sakra aj s takymito hypotetickymi otazkami. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|