View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Novohradecak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 10:51 am Post subject: odpoved |
|
|
tak to zkus a jsem zvědavej,když klikneš na odkazy,jesli Ti fungujou a jak to seženeš ty,když jseš tak chyterej proč neporadíš a jen krytizuješ
Chtěl jsme poradit,nic víc,podle toho,se tu píše,tak jsme nepochodil,ale už jsme si poradil sám a mámto vyrešený,myslel jsem ,že tady na forum si přijdu pro radu nebo pomoc,ale místo toho kritika,škoda
 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:09 am Post subject: |
|
|
Kedze nevies ani klikat na odkazy tak ja zato nemozem.
Pouzil som toto-> a hned dole ten soft na stiahnutie cize sa nerozculuj tu zbytocne. ANo forum je nato aby Ti poradily ale ked kazdy bude taky lenivy ako Ty a bude sa len pytat a nie citat tak je tu 458459685475848589845855 prispevkov ktorych stoja za h.. Takze nabuduce ked nieco napises tak si prvo precitaj aj trosku.  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
stream řád zlaté antény

5506.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:26 am Post subject: |
|
|
Moucha wrote: | Tak to je dobre si asi prvni zena na SM co sem tu videl psat do fora |
to fakt jako ne třeba nikabb nebo makavelina atd...  _________________ Trance, disko forever :-)
I love mobile tuning ...
siemens (me75->c75 , m55, m75, s75, s65, 3x sx1, c65)
sony ericsson (t610,k700, k310, w200,k200, k550i -> w610, c702 ) ted mám c702 :-))
jupí! tuníme Advojky tak už je moje c702ka upravená podle mojeho gusta :-)) |
|
Back to top |
|
 |
Novohradecak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 11:37 am Post subject: OPOVED |
|
|
Já se nerozčiluji,bylo by to předmětem SZ,nejsem LAMA,ale měl jsem problém s ovldačema,protože jsem dostal na dobírku datový kabel bez CD a internetový obchod se ke mně obrátil zády,na mobilech mi to nikdo nebral a v kameným obchodě jejich firmy s tím prý nemají nic společnýho,pry at si poradím a najdu si na netu-to je přístup !!!
Problém byl,že po nastalovaní programu to hlasili stejnou chybu jako se ptala ta holka,stáhul jsme si Mobile Phone Manager,ale ten mi hlasil chybu USB a ovladače neznámý,tak jsem si to vyřešil po svém ...
Už mi to funguje!!!Syn dostal v vánocům mobil a potřeboval jsme kabel.
Dostal jsme datový kabel bez CD,proto tu dávám link na ten obchod,aby se ho každý vyvaroval !!!
Code: | http://mobil.nej-ceny.cz/15373/datovy-kabel-siemens-c65-cx65-m65-s65-sl65-sx1.html |
screen
Vše už mám v pořádku,ale musel jsme na to přijít sám .  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|