View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 9:59 am Post subject: |
|
|
Petufo wrote: | jj, Townsmen 2 je good, ale nevíte, jestli neexistuje česká verze ? asi ne co... já to teda už chápu... jenom trochu si nejsem jistej tim Unkeep, to je co ta budova každejch 10 dní potřebuje, že ? Já to hraju asi jen 3 dny...
A k čemu je to, že pošlete ty "vojáky" (resp. rytíře) k tomu jinýmu královi ?
PS: Já si kdysi jentka ze srandy od redboss koupil strategy war, na C60 ! Samozřejmě to bylo téměř nehratelné (od 3. levelu - strašně cukalo). Ale pak se mi podělal mobil a už to nemám... teď mám CX65 a nevim jestli by mi to fungovalo... asi jo... ale nevíte, jak si zpět stáhnout již zaplacené hry (páč 60 Kč je dost !) |
Hotovo, Townsmen 2 je dohranej. má dohromady 8 misí. Česká verze je zbytečná, unkeep si pochpil dobře. Vojáky neposíláš králi, ale podnikáš válečná tažení za účelem kořisti. Je to velice jednoduchý, odešleš je do ciziny a pokd je ovládáš sám, musíš sbírat suroviny tak, aby tě cizí jednotky nezlikvidovali. Můžeš je tam jenom poslat, jenže potom ti neukořistí skoro nic. Když se to pořádně naučíš, tak tam ty vojáky budeš posílat pořád, protože je to nejlepší způsob získání surovin. Hodně štěstí při hraní této strategické bomby!!! _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|