clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Změna ikon menu přímo z telefonu (vyzkoušeno na CX65)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Změna ikon menu přímo z telefonu (vyzkoušeno na CX65)
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Grafic
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 31, 2004 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, zkousel. Na BI je o tom clanek. Config se oseka na 512KB...Nebo co presne chces vedet? Jinak v tom clanku je dost informaci

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
spidee
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 31, 2004 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ex_Bill wrote:
spidee wrote:
Me to pri pokusu vymazat *.png v adresari FlexMenu hazi "Nelze odstranit!",nevite co s tim???? Pls

Musíš na počítači těm soubroům odstranit atribut "Jen pro čtení"... Klikneš pravym myšítkem na ten soubor, dáš vlastnosti a tam pak zrušíš zaškrtnutí u "Jen pro čtení"

Moc dekuju,funguje to perfektne.Ted jenom prejmenuju FlexMenuB (C,D,E...) na FlexMenu (takova mensi vychytavka,nemusim kopirovat a mazat hafo souboru),jinak good napad Ex_Bill.Diky
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Fri Dec 31, 2004 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

Grafic wrote:
Jo, zkousel. Na BI je o tom clanek. Config se oseka na 512KB...Nebo co presne chces vedet? Jinak v tom clanku je dost informaci

Jo ten článek jsem čet,ale taky už se tu někde psalu že to 100% nefunguje. myslim ze hanni si zrušil foun.
Tak se snažim sehnat co nejvíc zkušeností než se do toho pustim.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

Navod funguje ako komu..a Config to oseka na 256kB a nie 512kB..takze je to naprd a ani sa tym nejdem dalej zaoberat.Pockame na novšiu a lepsiu verziu patchu na zvacsenie pamate..
Grafic
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

Co furt mas? Tim ze ti to nejde nemusis odrazovat dalsi lidi...

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Na druhou stranu je lepsi, kdyz vime, ze to nekomu nefunguje, ne?
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:04 am    Post subject: Reply with quote

Grafic wrote:

No dovol???? Shocked Twisted Evil
Ja nikoho neodradzam...pisem svoj nazor a ten je taky,ze ten patch nestoji ani zaprd...kto chce si ho aplikuje, kto nie, tak nie. Je to kazdeho vec. Ja som tu od toho, aby som povedal svoje skusenosti a tie nie su s tymto patchom moc dobre...takze asi tolko. Exclamation

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:20 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Grafic wrote:

No dovol???? Shocked Twisted Evil
Ja nikoho neodradzam...pisem svoj nazor a ten je taky,ze ten patch nestoji ani zaprd...kto chce si ho aplikuje, kto nie, tak nie. Je to kazdeho vec. Ja som tu od toho, aby som povedal svoje skusenosti a tie nie su s tymto patchom moc dobre...takze asi tolko. Exclamation

Já myslím že je dobře když víme že to někomu nefunguje, aspoň si to třeba někteří méně zdatní přečtou a neumrtví si telefon... Not talking

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Aj ja si to myslim...nevidim dovod,preco by som mal niekoho odradzat...ale citat potom diskusie o tom,ako si niekto odpalil telefon a nevie co s tym sa mi tiez nechce....kto chce,nech skusi..pokial sa to nepodari,staci nahrat zalohu FF.
Libor10
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

spidee wrote:
Ex_Bill wrote:
spidee wrote:
Me to pri pokusu vymazat *.png v adresari FlexMenu hazi "Nelze odstranit!",nevite co s tim???? Pls

Musíš na počítači těm soubroům odstranit atribut "Jen pro čtení"... Klikneš pravym myšítkem na ten soubor, dáš vlastnosti a tam pak zrušíš zaškrtnutí u "Jen pro čtení"

Moc dekuju,funguje to perfektne.Ted jenom prejmenuju FlexMenuB (C,D,E...) na FlexMenu (takova mensi vychytavka,nemusim kopirovat a mazat hafo souboru),jinak good napad Ex_Bill.Diky

Mám k tomu jednu poznámku a jeden dotaz.

Poznámka: nesmí se zapomenout do kazde slozky s obrazky menu pridat soubory extras.fs, flexmenu.properties, setup.fs - atd., jinak se vám stane to, co mně. Po přejmenování nové složky s ikonkama na FlexMenu a restartu mobilu mi menu fungovalo jenom částečně (nastavení a extra a internet nešly otevírat ...). Došlo mně to až za chvíli a než mi to zapálilo, tak jsem měl docela perný chvilky, co s tím.

A teď dotaz: ať dělám co dělám, z mobilu mi složky umístěný v japp nejdou přejmenovat. Přes počítač to jde, ale zas je to kapku zdlouhavý. Nevím čím to je, protože mám pocit, že se mi to jednou povedlo. Mobil CX65, fw.25, aplikovaný patch 12 (zobrazení syst. disku). Složky ani soubory žádný atribut read only apod. nemají (přes komp jsem to kontroloval).

Díky. Libor.
Back to top
View user's profile Send private message
spidee
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

Libor10 wrote:
spidee wrote:
Ex_Bill wrote:
spidee wrote:

Mám k tomu jednu poznámku a jeden dotaz.

Poznámka: nesmí se zapomenout do kazde slozky s obrazky menu pridat soubory extras.fs, flexmenu.properties, setup.fs - atd., jinak se vám stane to, co mně. Po přejmenování nové složky s ikonkama na FlexMenu a restartu mobilu mi menu fungovalo jenom částečně (nastavení a extra a internet nešly otevírat ...). Došlo mně to až za chvíli a než mi to zapálilo, tak jsem měl docela perný chvilky, co s tím.

A teď dotaz: ať dělám co dělám, z mobilu mi složky umístěný v japp nejdou přejmenovat. Přes počítač to jde, ale zas je to kapku zdlouhavý. Nevím čím to je, protože mám pocit, že se mi to jednou povedlo. Mobil CX65, fw.25, aplikovaný patch 12 (zobrazení syst. disku). Složky ani soubory žádný atribut read only apod. nemají (přes komp jsem to kontroloval).

Díky. Libor.

Ja mam stejny problem,vsechny atributy jsem odstranil,chvili to fungovalo,ale pak to najednou zaclo hlasit,ze to nejde prejmenovat,nevim proc Brick wall Ale pak sem prisel na to,ze na pocitaci,ve vlastnostech souboru clicknu na UPRESNIT,tak tam je volba "pripravit soubor k archvaci" a ta,kdyz se odskrtne,tak to pak v mobilu funguje (prejmenovani),ale jen jednou -> po restartu mobilu to zas nejde Sad
A hlavne nechapu,proc to pred tim fungovalo v pohode.... Confused
Back to top
Libor10
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 12:18 am    Post subject: Reply with quote

V rámci zkoušení jsem se tomu teď trochu věnoval (už mi otrnulo z předchozího strachu Smile , ale musím říct, že nejenom přejmenovávat adresáře ve složce japp nejde, ale ani když otevřu flexmenu a chci smazat jakýkoliv ze souborů, tak to nejde. Tím pádem nejsem schopen tam z jiné složky zkopírovat cokoli (protože to prostě původní soubory nepřepíše).

Bavím se samozřejmě o změně souborů nebo adresářů přímo v telefonu. Z PC to po připojení a zobrazení systémových disků funguje.

Mimochodem, skutečně pokud jsem složku (třeba flexmenu) v PC upravil (vlastnosti -> upřesnit -> zatrhnout určeno k archivaci) a následně jí do mobilu zkopíroval, tak před vypnutím šla přejmenovat a jiná zase šla přejmenovat na flexmenu. Po opětovném zapnutí ale zase stejný chování (nelze smazat, nelze přejmenovat).

Docela by mě zajímalo, jak teda provést kopírování souborů nového menu do složky FlexMenu přímo v telefonu, když soubory ve složce FlexMenu nejdou v telefonu smazat. Možná jsem trubka, ale budu rád, když mě někdo nasměruje. Díky, Libor.
Back to top
View user's profile Send private message
spidee
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

Vypada to,te ten atribut "Soubor je pripraven k archivaci" se po kazdym restartu mobilu obnovi.Chtelo by to jiny zpusob,myslim,ze s tim atributem nic neudelame Think
Back to top
pitrisek
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

Na to by sla napsat java aplikace aby se nemusely soubory kopcit rucne...
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

pitrisek wrote:
Na to by sla napsat java aplikace aby se nemusely soubory kopcit rucne...

Myslim, ze telefon rady x65 ja na tohle opravdu haklivej a nedovoli Jave, aby mu celala brdel v systemu...

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum