View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
vilo.money wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | 2scater&vilo.money: Posláno . |
Dik dik, je to dobre...  |
Rádo se stalo . Jo, holt zlatej program MP3_TO_IMA_ADPCM 8) . |
|
Back to top |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 11:41 pm Post subject: hey hey!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já mám celou písničku Numb Encore od JayZ&Linkin Park v dobré kvalitě. Má ale 1,5 MB. Máš zájem? |
pocuj, ked budes mat niekedy malinko casu staci natukat adriesku [email protected] a odoslat ju tam a... co ja viem... ale zatial dik... _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:08 pm Post subject: Re: hey hey!!! |
|
|
p.korman wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já mám celou písničku Numb Encore od JayZ&Linkin Park v dobré kvalitě. Má ale 1,5 MB. Máš zájem? |
pocuj, ked budes mat niekedy malinko casu staci natukat adriesku [email protected] a odoslat ju tam a... co ja viem... ale zatial dik... |
Posláno . |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:18 pm Post subject: Re: hey hey!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | p.korman wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já mám celou písničku Numb Encore od JayZ&Linkin Park v dobré kvalitě. Má ale 1,5 MB. Máš zájem? |
pocuj, ked budes mat niekedy malinko casu staci natukat adriesku [email protected] a odoslat ju tam a... co ja viem... ale zatial dik... |
Posláno . |
ehm... sorry kamo mam ale taky blby pocit, ze v zapale mazania sa mi to podaril odpalit... neda se... este raz ? |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:43 pm Post subject: Re: hey hey!!! |
|
|
Anonymous wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | p.korman wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já mám celou písničku Numb Encore od JayZ&Linkin Park v dobré kvalitě. Má ale 1,5 MB. Máš zájem? |
Posláno . |
ehm... sorry kamo mam ale taky blby pocit, ze v zapale mazania sa mi to podaril odpalit... neda se... este raz ? |
OK, poslal jsem Ti to podruhý, ale potřetí už to po mně nechtěj  |
|
Back to top |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:53 pm Post subject: Re: hey hey!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | p.korman wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já mám celou písničku Numb Encore od JayZ&Linkin Park v dobré kvalitě. Má ale 1,5 MB. Máš zájem? |
Posláno . |
nic w zlom... ale daky si oxotny normalne som prekwapkany ok uz drzim . Idem si to stiahnut, akurat to prislo. este raz dik 8) _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|