View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:26 pm Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy |
Když už ten infraport mám... Stejně jsem ho dostal pod stromek, tak s tím už nic neudělám . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Grafic wrote: | Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy |
Když už ten infraport mám... Stejně jsem ho dostal pod stromek, tak s tím už nic neudělám . |
Takže kvůli tomu budeš tvrdnou na nižšim FW? Nevim jestli to víč, ale už je 36 _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Grafic wrote: | Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy |
Takže kvůli tomu budeš tvrdnou na nižšim FW? Nevim jestli to víč, ale už je 36 |
Dvacet-pětka mi stačí. A pak ho když tak dám někam přehrát . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Grafic wrote: | Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy |
Takže kvůli tomu budeš tvrdnou na nižšim FW? Nevim jestli to víč, ale už je 36 |
Fakt? Tak to ja jeste nevim! Jak dlouho uz je venku? Dyl jak den ne, co? No stejne je zatim na prd, kdyz na nej nejsou patche... Zrovna ted se chystam na nejakej vyraznejsi tuning... Diky, BEZY, mas dobry patche (a pechi taky).  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 8:03 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Grafic wrote: | Tak proc si nekoupis kabel...ty tri kila neni tolik penez...a je s tim spousta zabavy |
Fakt? Tak to ja jeste nevim! Jak dlouho uz je venku? Dyl jak den ne, co? No stejne je zatim na prd, kdyz na nej nejsou patche... Zrovna ted se chystam na nejakej vyraznejsi tuning... Diky, BEZY, mas dobry patche (a pechi taky).  |
Sekce FW. Přišel jsem na tom až když byla diskuze v plnym proudu, ale teď to nějak stojí. Jinak dnes, možná ještě zítra se vrhnu do hromadné předělávky patchů (jen grafických, ty systémový určitě předělá Single aspol.) _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|