View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
freeman3 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:58 pm Post subject: |
|
|
LADAS wrote: | Mohl bys prosím vytvořit tu utilitku, aby šla provést změna i u jiných x65 nebo musí být pro každou ff vytvořena zvlášť.
Nebo kdybych ti poslal svoji zálohu ff pro c65, že by si mi upravil klavesnici?  |
jo ta utilitka by bodla
buhvi kolik tech firmaru jeste bude (a taky protoze mam s65) _________________ freeman3
sx1 fw15cz
512mb |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:16 am Post subject: |
|
|
freeman3 wrote: | LADAS wrote: | Mohl bys prosím vytvořit tu utilitku, aby šla provést změna i u jiných x65 nebo musí být pro každou ff vytvořena zvlášť.
Nebo kdybych ti poslal svoji zálohu ff pro c65, že by si mi upravil klavesnici?  |
jo ta utilitka by bodla
buhvi kolik tech firmaru jeste bude (a taky protoze mam s65) |
Hm, ak mi ostane nejaky cas tak sa do toho mozem pustit, ale momentalne neviem kde mi hlava stoji...
anyway, ta utilitka bude minimalne potrebovat ku kazdemu firmware 2 resp. 3 vstupne hexa adresy, kam treba jednotlive zmeny aplikovat. Tieto adresy budu specificke pre dany FW a telefon a urcit ich moze len ten, kto sa v tom vyzna. K tomu je bezpodmienecne potrebny FF alebo dump relevantnej casti pamate, kde to musi dotycny najst sposobom ako som popisoval predtym.
v_klay takisto potrebuje nacitavat nejaky INI subor pre kazdy druh telefonu, ked sa ide prepisovat keyboard layout, predpokladam ze to ma presne ten isty dovod.
Ak chces vyvoj urychlit, tak mi posli svoj spakovany fullflash ci uz v celku alebo rozdeleny na karol.slanina zavinac gmail.com.
karci |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
jasne
momentalne nemam kablik ale za par dni bych ho mel mit |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|