Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
Já si neodpustím OT . Sorry, jestli se to už řešilo, ale já tu nebyl, tak pro jistotu to sem dávám.
Kolečkem označené jsou "přebývající" tlačítka. Totiž nejsou překryté klávesnicí (jako že překryté jsou, ale nedají se přes klávesnici zmáčknout), ale i tak tam jsou. Vzal jsem tedy štětec a zkusil to zmáčknout - W@P - co jiného... Jsem první, nebo to někdo taky zkoušel??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
ConPower> co takhle to tlačítko nad dvojkou? Ale pravda že musíš mít tenhle kryt. Já na něm ma nastavený JAVA aplikace _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petufo pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | ConPower> co takhle to tlačítko nad dvojkou? Ale pravda že musíš mít tenhle kryt. Já na něm ma nastavený JAVA aplikace |
sry za OT: A hele, to se na něj dá nastavit co chcete ? Funguje něco jako když máte na hl. obrazovce třeba nov. sms atd. ?
A nevíte, jestli se neprodávaj new. kryty i s normální klávesnicí ?
ale joystick Vám nechaj, co ? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petufo pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 7:25 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | petufo> jo, džoy ti zůstane ten co máš. Na tlačítko můžeš nastavit co chceš-přes DSE |
jo to je celkem dobrý...
taky budu uvažovat o krytu na CX65. Alei když to je asi jenom s touhle klávesnicí, tak si ho stejně koupim
Doufám, že se přestane "prášit"...
BTW: Já nějak nemám s joy problémy, je teda pravda, že to chce trochu zabrat při zmáčknutí (jediný velký - toho joy, někdy by člověk řekl, že si ze mě ten joy dělá p**el a schválně nefunguje či co ) a to, že někdy klouže mi nevadí, páč sem se ho naučil ovládat tak, že mi "neklouže"  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 7:44 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | ConPower> co takhle to tlačítko nad dvojkou? Ale pravda že musíš mít tenhle kryt. Já na něm ma nastavený JAVA aplikace |
Já vím, toho jsem si všiml, že Ty tam to tlačítko máš. Bylo to spíš pro ostatní, jestli si toho všimli. BTW já jak jsem to mačkal tím štětcem, tak se W@P se spustil hned, na nic se neptal . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 8:09 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | BEZY napsal: | ConPower> co takhle to tlačítko nad dvojkou? Ale pravda že musíš mít tenhle kryt. Já na něm ma nastavený JAVA aplikace |
Já vím, toho jsem si všiml, že Ty tam to tlačítko máš. Bylo to spíš pro ostatní, jestli si toho všimli. BTW já jak jsem to mačkal tím štětcem, tak se W@P se spustil hned, na nic se neptal . | To je normální-stejně jako u C a S65 ty tlačítka mezi 2kou a džojem _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
No myslím že by bylo fajn kdyby někde na internetu byl obchod s levnýma součástkama na CX65 - různé tvary a barvy atd  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petufo pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 8:27 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | No myslím že by bylo fajn kdyby někde na internetu byl obchod s levnýma součástkama na CX65 - různé tvary a barvy atd  |
a maj vůbec něco podobnýho v Německu ? Prostě různý součástky různejch barev... ale jestl ito maj v Německu tak u nás stejně těžko  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 10:22 am Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Kolečkem označené jsou "přebývající" tlačítka. Totiž nejsou překryté klávesnicí (jako že překryté jsou, ale nedají se přes klávesnici zmáčknout), ale i tak tam jsou. Vzal jsem tedy štětec a zkusil to zmáčknout - W@P - co jiného... Jsem první, nebo to někdo taky zkoušel??? |
Na tom kryte,co tam mas na fotke je uz na klavesnici spristupnene to tlacitko - bodaj by nebolo,fest mi to lezie na nervy. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Na tom kryte,co tam mas na fotke je uz na klavesnici spristupnene to tlacitko - bodaj by nebolo,fest mi to lezie na nervy. |
To sa tu uz riesilo, ak nepojde (vraj niekedy nejde) zmenit, tak spodnu stranu z klavesnice odstran a uz nepojde (nikdy). Je aj lepsie riesenie- nevosiva folia pod tlacidlo. Ale myslim ze to si uz cital a vies  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 3:33 pm Předmět: |
|
|
diablo napsal: | hanni napsal: | Na tom kryte,co tam mas na fotke je uz na klavesnici spristupnene to tlacitko - bodaj by nebolo,fest mi to lezie na nervy. |
To sa tu uz riesilo, ak nepojde (vraj niekedy nejde) zmenit, tak spodnu stranu z klavesnice odstran a uz nepojde (nikdy). Je aj lepsie riesenie- nevosiva folia pod tlacidlo. Ale myslim ze to si uz cital a vies  |
Ano cital a viem o tom  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valentin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 8:30 pm Předmět: |
|
|
Ze zacatku se mi obievila mala prasklina na tlacítko joysticku potom dalsi a po trech mesicich se tlacitko rospadlo.Nevite gde ho sehnat na internetu?V servisu mi rekli ze musim reklamovat telefon a poslat ho do Prahy kvuli takovi malickosti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 24, 2005 5:34 pm Předmět: |
|
|
mierne ot ale itak ked uz sme pri klavesnickach > JA XCEM ORIGINAL CX KLAVESNICUUUUU!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 11:11 am Předmět: |
|
|
Arius napsal: | mierne ot ale itak ked uz sme pri klavesnickach > JA XCEM ORIGINAL CX KLAVESNICUUUUU!!! |
Opravdu se to tu nějak zvrhlo...
Jinak kdo hledá, najde
http://www.autotopcentrum.cz/cross/index.php?node=siecx65 _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|