View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
maximus wrote: | myslis ze staci 30 percent? nieje to trosku malo? |
Já mam v jednom profilu nastaveno 2% a stačí mi to  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:11 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | maximus wrote: | myslis ze staci 30 percent? nieje to trosku malo? |
Já mam v jednom profilu nastaveno 2% a stačí mi to  |
Já ve všech profilech používám 50% .Ještě mám vytvořenej profil kterej se jmenuje Low Battery v něm mám 5% a vypnutý všechny zvuky atd. Ten používám fakt jen v kritickejch chvílích  _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
No ano uz som to dakte pisal ze kamos ma diplay uplne taky nevyrazny cely z odtienom do fialova atd. ma CX65 a ked da test zobrazenia a je tam biela plocha tak ked on ma 50 percent podsvietenie vidy horsie nez ja co mam 30 !!!!
Je mi to fakt zahadou ale ako som zistil mozem byt rad ze mam taky dobry display ktory ma kazdy 10-ty teleon asi ale preco to tak je ?..§!!  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:35 pm Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | BEZY wrote: | maximus wrote: | myslis ze staci 30 percent? nieje to trosku malo? |
Já mam v jednom profilu nastaveno 2% a stačí mi to  |
Já ve všech profilech používám 50% .Ještě mám vytvořenej profil kterej se jmenuje Low Battery v něm mám 5% a vypnutý všechny zvuky atd. Ten používám fakt jen v kritickejch chvílích  |
Ty můžeš dát 5% Na to je nějakej patch nebo to tak máš normálně  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | No ano uz som to dakte pisal ze kamos ma diplay uplne taky nevyrazny cely z odtienom do fialova atd. ma CX65 a ked da test zobrazenia a je tam biela plocha tak ked on ma 50 percent podsvietenie vidy horsie nez ja co mam 30 !!!!
Je mi to fakt zahadou ale ako som zistil mozem byt rad ze mam taky dobry display ktory ma kazdy 10-ty teleon asi ale preco to tak je ?..§!!  |
Siemensy většinou mívají dva trochu odlišný displeje - jeden je takový zažloutlý a druhý normálně celkem bílý. Tak to je i u M55. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
Ty můžeš dát 5% Na to je nějakej patch nebo to tak máš normálně  |
Jeden z prvních patchů Můžeš si nastavit po kolika % chceš by se podsvícení měnilo... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Trochu odlisny ? to bol zart videl som to na vlastne oci na CX 65-ke je velice odlisny !!
No dobre ale ten akoze zazloutly sa pouziva z akeho dôvodu ?? Ved este aj obrazky na tom displey vyzeraju uplne na H....
Da sa s tym neco robit ? _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Trochu odlisny ? to bol zart videl som to na vlastne oci na CX 65-ke je velice odlisny !!
No dobre ale ten akoze zazloutly sa pouziva z akeho dôvodu ?? Ved este aj obrazky na tom displey vyzeraju uplne na H....
Da sa s tym neco robit ? |
Ty jsi mě asi blbě pochopil - M55 mívají zažloutlé displeje a několik málo normálně bílé. A to platí i teď u CX65, ale v případě CX-ka je naštěstí častější ta bílá verze. Takže jsem nemyslel, že displeje M55 a CX65 jsou odlišné, ale bílé a zažloutlé u M55/CX65.
Z jakého důvodu nevím. Možná by nebylo na škodu se podívat, z jaký fabriky pocházejí ty se zažloutlýma displejama... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Nevim obidva MT su Made in Germany kupovane v ten isty den oba naraz !!!!
Da sa ta fabrika este blizsie specifikovat ?? Napr. ked je ich v nemecku viac alebo tak . A da sa ten nepouzitelny hnusny display vyreklamovat ako otcovi je to jedno ale ked cez ten MT idem na GPRS WAP tak mi to dost vadi .!!  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | maximus wrote: | myslis ze staci 30 percent? nieje to trosku malo? |
Já mam v jednom profilu nastaveno 2% a stačí mi to  | mas pravdu ja mam teraz 50% a zda sa mi to este stale vela.... a baterka mi vydrzi raz tolko co teraz
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:25 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Nevim obidva MT su Made in Germany kupovane v ten isty den oba naraz !!!!
Da sa ta fabrika este blizsie specifikovat ?? Napr. ked je ich v nemecku viac alebo tak . A da sa ten nepouzitelny hnusny display vyreklamovat ako otcovi je to jedno ale ked cez ten MT idem na GPRS WAP tak mi to dost vadi .!!  |
Pokud jsi ještě neměnil celý obsah EEPROM, koukni se do info *#06#, podle Variant poznáš fabriku. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=271 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:04 pm Post subject: svoji troskou do mlejna ... |
|
|
Me se pri nakupu (resp. objednavani) CX65 stalo, ze jsem se dal s prodejcem do pratelskeho pokecu o sortimentu a mozna jen proto
jsem mel pri samotnem vykonani aktu objednavky zminenym obchodnikem moznost zaslechnout kousek "jakoby" monologu: "No tak tedy vybereme nejakeho solidniho dodavatele ... ", no a pak taky, ze pri mam ponekud
stesti, ze chci prave jen "nedotovany" mobl, jehoz orig. firmware neni rozdrbany operatorem ... Nakonec jsem tedy obdrzel (zda se mi ze) kvalitni verzi hardware (i kdyz joystisk je nasazeni ci nalepeny trosku sikmo - ale pretahovat se s nim nehodlam, abych ho nerozbil, i kdyz me to hezkou chvili tak stvalo, ze bych nim nejradeji svihl o zed - ale to uz je asi riziko predvanocnich objednavek, ze se casto proda kdeco, protoze lidi maji sve plany terminovane (osobne jsem dostal vic jak pulku ceny od jeziska, takze to melo klapnout do "ctyriadvacitky na 100%")), ale jinak vsecko fungovalo v pohode, teda az do chvile, nez jsem "nejakym" zpusobem nastaveni hlasitosti primel telefon k nepochopitelnemu nahrazeni jakehokoli vyzvaneni neprijemnou servisni melodii. Zpet jsem to dostal pouzitim nabidky uvedeni do tovarniho nastaveni. Dalsi nepristojnosti bylo okamzite vypnuti telefonu odmacknutim aktualniho zabezpecovaciho certifikatu v sekci nastavni internetu... Problemy zmizely po nahrati fw25. Libi se mi, ze se dokaze alarmem probudit do pohotovostniho rezimu a ze se da naplanovat vypnuti. Nejsem spokojen s umistenim klavesnice - je moc nizko, spatne se na ni pise "v jedne ruce", uvital bych umisteni klavesni nad displejem - tedy opacne, nez se to ted dela .... A jeste jedna vec me dojala: prochazel jsem portal E-Live a ackoli, jak jsem se docetl v letaku, melo byt prochazeni zmineneho zdarma (pouze pouziti aplikaci placene), zaplatil jsem 20 sms jen za pohyb v menu 10x vpred a pak zase zpet ... tak jsem si hned rikal, ze to si snad delej s_andu, no ne? Ale co, hodinky nenosim ... tak jsem trosku priplatil a ted mam hodinky i s budikem a kalkulackou, jak jsem vzdycky chtel, a navic - svete div se - s nima muzu i telefounovat. To je teda luzus, ze jo... Az na to, ze se musi hlidat baterka. Jsem zvedavej, kdy konecne zacnou ty pristroje vybavovat akumulatory s vydrzi minimalne mesic a dele, ( ... snad by v dnesni dobe nemel byt az zas takovy problem urobit taky maly kapesny atomovy reaktore, no nie )
PS: kabliky by mely byt samozrejme v cene mt, doresit automatiku nabijecich cyklu na rozhrani USB, podsvetleni standarte rozhodne po mene nez 10% (to snad delaj schvalne, aby si to lidi prekopali a pak jim mohla byt zpochybnena zaruka), jsem na 2% a bezne mi to staci. Snad se to da behem 21. stoleti nejak do kupy ... zatim je to docela ulet ...
PS2: na spoustu veci jsem si momentalne nevzpomnel, sorac ...
Mozna jsem si spletl i forum... no ja jsem chtel vlastne podotknout jen to, ze jsem rad, ze mi ta dve procenta uplne staci .... _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:26 am Post subject: Re: svoji troskou do mlejna ... |
|
|
SMAriel wrote: | ... no ja jsem chtel vlastne podotknout jen to, ze jsem rad, ze mi ta dve procenta uplne staci .... |
To pred troma bodkami špičkový monológ
Až si myslím, že redaktori by mohli založiť samostatnú časť fóra vyhradenú pre postrehy bežných užívateľov z ich denného používania toho ktorého typu siemensu. /zatiaľ to tu myslím nebolo/
Inak to podsvietenie v noci mi stačí aj 10% a na dennom svetle je to jedno. _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
droid1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:59 am Post subject: |
|
|
Ja osobne mam osvetlenie na 50% a uplne mi to postacuje.Pri vyssich percentach ma dost oslnoval displej pri slabsom okolitom osvetleni.A podstarne je, ze aj vydrz baterie sa zvysila. |
|
Back to top |
|
 |
|