View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
spachal wrote: | Sice jsem se uz ptal, ale zkusim to pro jistotu jeste i tady:
jak aktivovat sm se zde probiralo mnohokrat, ale jak to menu zase deaktivovat?? Predem upozornuji, ze pres odinstalaci patche pomoci v-klay u me cesta nevede ..
Dik za info! honza |
Proč? Co ti to píše, nebo dělá?
Jinak spolehlivě to odstraníš nahráním čistý FF ne?  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
No on to potrebuje odstranit mozno kvoli reklamacii nie ?? Lebo toto by sa im asi nelubilo .  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | spachal wrote: | Sice jsem se uz ptal, ale zkusim to pro jistotu jeste i tady:
jak aktivovat sm se zde probiralo mnohokrat, ale jak to menu zase deaktivovat?? Predem upozornuji, ze pres odinstalaci patche pomoci v-klay u me cesta nevede ..
Dik za info! honza |
Patch se sice odstraní, ale servisní menu zůstane dostupný. Nepomůže ani přehrát FW a podle mě ani FF-řekl bych, že patch natrvalo přepíše něco v EEPROM  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
interperson pisatel

Joined: 15 Dec 2004 Posts: 231 Location: Lanškroun (vých. Čechy)
667.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | jiji2004 wrote: | spachal wrote: | Sice jsem se uz ptal, ale zkusim to pro jistotu jeste i tady:
Dik za info! honza |
Patch se sice odstraní, ale servisní menu zůstane dostupný. Nepomůže ani přehrát FW a podle mě ani FF-řekl bych, že patch natrvalo přepíše něco v EEPROM  |
FF by měl přepsat i EEPROM, ne?  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
interperson wrote: | BEZY wrote: | jiji2004 wrote: | spachal wrote: | Sice jsem se uz ptal, ale zkusim to pro jistotu jeste i tady:
Dik za info! honza |
Patch se sice odstraní, ale servisní menu zůstane dostupný. Nepomůže ani přehrát FW a podle mě ani FF-řekl bych, že patch natrvalo přepíše něco v EEPROM  |
FF by měl přepsat i EEPROM, ne?  |
To V-klay neumožňuje _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
2BEZY: Nechcem sa hadat, ale FF je zaloha aj EEPROMU, nie? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:35 am Post subject: |
|
|
Zdravim, service menu potrebuji odstranit proto, ze mam S65 nestabilni (viz. thread asi dva dny dozadu) a hledam duvod. FF nepomaha, zkusim jeste zapsat data z ff i do bootcore a uvidim. Myslel jsem, ze pomuze podflashovani na fw16, ale ani to nepomaha ..
Takze to proste potrebuji vypnut a nevim jak. Any ideas? :) thx! |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
Mohl by mi, prosim, nekdo prozradit, k cemu je to servisni menu uzitecne (jak to vypada, co se s tim dela)? Uz uz jsem to chtel zkusit, ale jsem (mozna nekdy az prilis) opatrny udelat neco, co nejde vratit zpet, takze ... zatim "no one step". Prosim pekne, kdo uz to ma za sebou, nestydte se ..  _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | 2BEZY: Nechcem sa hadat, ale FF je zaloha aj EEPROMU, nie? |
Jasně, ale V-klay neumožňuje zápis EEPROM do tlf. Proč myslíš, že když nahraješ cizí FF, tak musíš tlf ještě odblokovat (nahráním bloků přes EEPROM tool)? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
Ano,je to pravda.V_Klay uz neumoznuje zapis do EEPROM,co je velmi dobre. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
SMAriel wrote: | Mohl by mi, prosim, nekdo prozradit, k cemu je to servisni menu uzitecne (jak to vypada, co se s tim dela)? Uz uz jsem to chtel zkusit, ale jsem (mozna nekdy az prilis) opatrny udelat neco, co nejde vratit zpet, takze ... zatim "no one step". Prosim pekne, kdo uz to ma za sebou, nestydte se ..  |
Převážě zobrazení informací o síti (kanál, Cell ID, LAC, síla signálu, TA, okolní buňky atd.), o baterce (např. napětí, průběh nabíjení, teplota...), info o GPRS (použitý CS, APN, počet TS...) info o připojeným příslušenství ....prostě plno zajímavých věcí, který sou obyč. uživateli k ničemu a nic mu stejně neříkají  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ano,je to pravda.V_Klay uz neumoznuje zapis do EEPROM,co je velmi dobre. |
Nejenom velmi, to je přímo super To by se pak přepsalo všechno nastavení atd... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
No neviem ako je to s Develop. menu patchom a jeho "zahryznutim" sa do fonu, ale stalo sa mi: mal som na M65 loadnuty tento patch a zobraznie Develop menu priradene na dlhe stlacenie joysticku. Kedze mi po niekolkych mesiacoch pouzivania M65 vypadol joystick, skocil som do servisu vymenit ho. Preddtym som len zrusil priradenie develop. menu na joystick, ale patch som v telefone nechal. Neviem co v servise s tym fonom vsetko robili (bol tam asi len 2 hodiny),ale ked mi ho vratili boli prec veci ako priradenie funkcii tlacitkam,nastavenia MMS a mailov a bol prec aj patch. Jednoducho bol fuc. Tipoval som to,ze mi v servise preventivne prehrali fw, hoci som tam mal fw25 a zrejme napchali aj cisty filesystem.
Som sa rozpisal, ale dolezite je, ze Develop. menu patch bol vymazany. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:13 pm Post subject: |
|
|
kriak24 wrote: | No neviem ako je to s Develop. menu patchom a jeho "zahryznutim" sa do fonu, ale stalo sa mi: mal som na M65 loadnuty tento patch a zobraznie Develop menu priradene na dlhe stlacenie joysticku. Kedze mi po niekolkych mesiacoch pouzivania M65 vypadol joystick, skocil som do servisu vymenit ho. Preddtym som len zrusil priradenie develop. menu na joystick, ale patch som v telefone nechal. Neviem co v servise s tym fonom vsetko robili (bol tam asi len 2 hodiny),ale ked mi ho vratili boli prec veci ako priradenie funkcii tlacitkam,nastavenia MMS a mailov a bol prec aj patch. Jednoducho bol fuc. Tipoval som to,ze mi v servise preventivne prehrali fw, hoci som tam mal fw25 a zrejme napchali aj cisty filesystem.
Som sa rozpisal, ale dolezite je, ze Develop. menu patch bol vymazany. |
Velmi jednoduché, nahráli ti čistou EEPROM, kde je nastavení talčítek, datových profilů, a mnoho dalšího. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
Vždy jsem si myslel, že firmware přehrává pouze firmware, ale po nahrání firmware 41 pomocí WINSWUP verze 410100eng na M65 jsem byl velmi nemile překvapen.
Tento update evidentně zasahuje i do jiných oblastí než je pro firmware obvyklé. Co mě zarazilo ihned byla právě ztráta Servisního menu a nejen to, úplně se mi změnilo nastavení funkcí kláves (pouze numerických). A to ho tam mám 3 hodiny a ne vše jsem ještě určitě nepřišel, ale to už patří jinam. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|