View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:21 pm Post subject: Re: C65-časté vypínání |
|
|
busch wrote: | Haldy wrote: | jamaica wrote: | Nejdřív dej defragmentaci,pak zkus nastavit tovární nastavení a pokud ani jedno nepomuže tak se asi budeš muset vrátit o FW níž  |
Co mas na mysli tou defregmentaci? |
Nastavení telefonu->System souborů->Optimalizovat. |
To jsem myslel. |
|
Back to top |
|
 |
MirekM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:31 am Post subject: Re: C65-časté vypínání |
|
|
MartinK wrote: | Dneska se mi vypla už několikrát. Začala se vypínat nějakou dobu po tom, co sem aplikoval servisní menu. Jenže to už sem deaktivoval, ale vypíná se pořád. FW41, patche:otevření skrytých disků napořád, odstranění názvu operátora ze spořiče, disc selection menu. Dík za jakoukoli radu. |
Vypinal se mne telefon nekolikrat denne s FW25 bez patchu, kdyz jsem mel aktivovano automaticke vypinani a sporic. Dokonce se tel vypinal o hodinu drive nez byl nastaven. Po zruseni sporice to vypada nadejne. Vypinal se hlavne v Java aplikacich. _________________ Ericsson A1018s -> Motorola d460 -> C35i -> A55 na C55 -> C65 (fw12 a 25) |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:54 pm Post subject: Re: C65-časté vypínání |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Haldy wrote: | jamaica wrote: | Nejdřív dej defragmentaci,pak zkus nastavit tovární nastavení a pokud ani jedno nepomuže tak se asi budeš muset vrátit o FW níž  |
Co mas na mysli tou defregmentaci? |
Asi formát paměti . |
To je trochu blbé v IT přiřazovat formát a defragmentace stejný význam... nemyslíš _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:56 pm Post subject: Re: VYPNUTI |
|
|
eTniesXcz wrote: | Radim Dudek wrote: | Reklamace už asi nepůjde  |
Vis cim to je?Kamos mam taky c65 jako ja ale starsi fw a tam je nastaveny v nastaveni telefonu automaticke vynuti telefonu projdi si nastaveni a precti prirucku,jestli se ti to nechce cist mas problem |
???? řekl bych že v kdyby měl tvůj problém tak se mu to vypne jednou denně (třeba v 14) zapne a jede, což by řekl a asi není blbý a došlo by mu že se mu to vypíná ve stejnou dobu a navíc, těsně před vypnutím to hodí hlášku.... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|