View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Acheron1555 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 9:20 am Post subject: Re: Nechci zadne JAVA ani WML hry !!!!! |
|
|
Ja mam tiez S54i a uz velmi dlho som hladal moznost, ako do neho dostat JAVU. Ale takato moznost NEEXISTUJE. Jedine co fakt funguje je spristupnenie polozky JAVA v menu, ale ziadny ucel to nema! Mna len Dost mi ale leze na nervy, ze na takom mobile ako A55 sa take nieco da, prerobenim na C55! U S45i by som tiez uvital nieco take, ako je na A55>>C55, a to vyrazne zvacsenie pamati, na ukor napriklad T9, alebo niecoho ineho. Zvysenie z 340KB na 390KB, ako je tu na SiemensManie uvedene, nie je nic tak prevratne. Nezaobera sa niekto takouto moznostou? Taky 1MB by potesil  |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 11:44 am Post subject: Re: Nechci zadne JAVA ani WML hry !!!!! |
|
|
Acheron1555 wrote: | Ja mam tiez S54i a uz velmi dlho som hladal moznost, ako do neho dostat JAVU. Ale takato moznost NEEXISTUJE. Jedine co fakt funguje je spristupnenie polozky JAVA v menu, ale ziadny ucel to nema! Mna len Dost mi ale leze na nervy, ze na takom mobile ako A55 sa take nieco da, prerobenim na C55! U S45i by som tiez uvital nieco take, ako je na A55>>C55, a to vyrazne zvacsenie pamati, na ukor napriklad T9, alebo niecoho ineho. Zvysenie z 340KB na 390KB, ako je tu na SiemensManie uvedene, nie je nic tak prevratne. Nezaobera sa niekto takouto moznostou? Taky 1MB by potesil  |
Taky uz jsem se s tim smiril, ze se tam ta JAVA proste narvat neda. Je to skoda  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|