Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký FW je pro M50 nejlepší a nejrychlejší?? |
FW 09 |
|
8% |
[ 1 ] |
FW 17 |
|
0% |
[ 0 ] |
FW 18 |
|
50% |
[ 6 ] |
FW 19 |
|
33% |
[ 4 ] |
Jiný.. (do fóra, prosím, napište jaký) |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
Autor |
Zpráva |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem aplikoval patche v tomto poradi:
Vypnutí CRC kontroly
Vypnutí java kontroly
Fonty
Ukazatele
Chtel jsem jeste Inverni Displey, ale to uz psalo chybu. Tak jsem zkousel aplikovat graficky patch pri vypinani telefonu, ale taky to hazi chybu. Poradi mi nekdo jak na to. Jo a jeste jedna vec. Co kdybych chtel treba zrusit patch Ukazatele. Jak to mam udelat?
Tak ted jsem jeste aplikoval Funkční tlačítka. Ale moc se mi tonelibi. Chci to oddelat _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 2:19 pm Předmět: |
|
|
Jo tak uz se v tom zacinam orientovat. Oddelal jsem ty tlacitka. Ale trapi me, ze nejde ten Inverzni displey a graficky patch  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 4:53 pm Předmět: Inveze & ... |
|
|
Mě to u Inverze taky házelo chybu.
Ptá se to, jestli chceš pokračovat s vytvořením opravného Patche. Potvrď ANO a ulož ho tam, kde ho najdeš, až budeš Inverzi odinstalovávat. Odinstalace se v tomto případě neprovádí původním, ale opravným Patchem.
Patch Ukazatele
Nevím, proč ho chceš odstranit. Jestli ti nefungoval, asi ti chybí některý z patchů, které jsou pro správnou fci potřeba (popis v patchi: Pro spravnou funkci musite nejprve aplikovat patch "fonty"!! A nezapomente na "disable CRC" patch, jinak se vam nejspise telefon nezapne nebo se vam po 2 min. po zapnuti sam vypne.)
Pokud ti Patch funguje (a vlastně i kdyby nefungoval), stačí ho znovu spustit ve V_Klay (standartně) a místo Aplikovat Patch stiskni Zrušit Path. Na to už jsi asi taky přišel...
K tomu grafickému Patchi: Vytvořil jsi ho sám pomocí SPC2.0? _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
No systemove patche jely vsechny. Nedari se mi akorat ten Inverzni displey a graficke patche. Jinak ty obrazky jsem nedelal. Postupoval jsem dle navodu zelesoftu. http://www.mt50.zelesoft.com/data/navody/gpatche.htm
a obrazky jsou tady http://www.mt50.zelesoft.com/?page=servis&podpage=gpatche&kat=7
Ten ukazatel si odinstaluju. Uz pred nejakou dobou jsem si odblokoval servisni menu a tam to najdu taky. Chci mit radsi pekne logo, nez takove "cosi" v rozku. Patch je to velmi dobry, ale ja zrovna nepotrebuju vedet napeti baterie, teplotu a signal, to vse a mnohem vic najdu v servisnim menu. Jo a ty fonty jsem samozrejme instaloval. Na co to je vubec patch? Je dulezity i pro neco jineho? Odinstaluju to i s tim ukazatelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | No systemove patche jely vsechny. Nedari se mi akorat ten Inverzni displey a graficke patche. Jinak ty obrazky jsem nedelal. Postupoval jsem dle navodu zelesoftu. http://www.mt50.zelesoft.com/data/navody/gpatche.htm
a obrazky jsou tady http://www.mt50.zelesoft.com/?page=servis&podpage=gpatche&kat=7
Ten ukazatel si odinstaluju. Uz pred nejakou dobou jsem si odblokoval servisni menu a tam to najdu taky. Chci mit radsi pekne logo, nez takove "cosi" v rozku. Patch je to velmi dobry, ale ja zrovna nepotrebuju vedet napeti baterie, teplotu a signal, to vse a mnohem vic najdu v servisnim menu. Jo a ty fonty jsem samozrejme instaloval. Na co to je vubec patch? Je dulezity i pro neco jineho? Odinstaluju to i s tim ukazatelem. |
To jsem psal ja  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jo ja jsem si to poradne neprecetl, takze patch fonty+ukazatele jsem dal pryc a ted jsem si tam dal ten invrzni displey. Je to docela dobry, ale nevim jestli si to tam necham. Jo to o zvyku  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
Jo tak ted se mi to libi. Inverzni displey a pouzil jsem patch na tlacitka na odstraneni sedi a na obraceni barvy u tlacitek, Ted je to cele cerne, vypada to dobre
Ale zajimalo by me jestli to neskodi displeyi a jak to pusobi na vydrz baterie  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
Je to další font(víš co je FONT?) písma pro Patch Ukazatele(kdyby jsi četl hlahičky patchů, věděl bys to:) Sustmi(autor) doslova napsal:
Font pro pro patch ukazatelu.
Urceno pro Siemens M(T)50 v18
Prepise stare siemensovske SMS obrazky, ktere se vkladaly napr: "%Yes".
Bohuzel jinde moc mista nebylo pokud byste chteli tyto obrazky zachovat
Musel by se patch predelat (a take patch pro zobrazovani udaju).
V pripade ze tyto obrazky opravdu potrebujete tak mi napiste a ja to zkusim predelat nejak jinak.
Nezapomente nejdrive aplikovat patch "Disable CRC", aby se tetefon nevypinal.
mail: [email protected] by sustmi
Tvůj AnimaPatch: (K zamyšlení ostatním)
Mě to dost blbne a neskutečně štve - ptal jsem se i jinde, ale nikdo se s tím prý nesetkal - pokud tam vkládám obrázek, který má stejné rozměry, ale jiný počet černých pix oproti býlým pix, objeví se ve sloupci "Skutečná adresa" hejno ??????? (http://sweb.cz/wstr/siem/H&K USP.bmp) pak to dělá neplechu v mobilu, protože to opravný patch předělá na "rozsypaný čaj". Ještě to taky hlásí špatný zápis, ale ten leze z SPC2, tak nevím...
Já už mám inverzi v telefonu asi půl roku a zatím žije  _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software)
Naposledy upravil Lukanex dne út únor 22, 2005 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:33 pm Předmět: Inverze |
|
|
Proč jsem to tam hlavně nechal bylo snížení množství světla svítícího do očí při stejné čitelnosti displaye - svítí jen to, co čteš. Méně mě z toho bolí oči 8) Užitečné zvláště v noci, kdy je mobil jediný zdroj světla... _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tak uz jsem si aplikoval i graficky patch s vypinaci animaci. Funguje to vsechno, je to dobry 8)
Ted bych rad neco vedel. Na graficky patch jsem pouzil tu cistou zalohu. Zmenil jsem to a ulozil do souboru vkp. Patch aplikoval. Ted kdyz si chci pridat dalsi, tak to nepujde z te ciste zalohy, ze? To bych si smazal ten co tam mam ted, ze jo. Takze nejlepsi je nahrat si cistej fullflash, tam si zmenit vsechno co si preju a ulozit to vsechno do jednoho souboru a aplikovat. Jestli se v necem pletu, tak me opravte. Dneska jsem poprve patchoval, tak me omluvte za zacatetnicke dotazy  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 8:10 pm Předmět: Re |
|
|
Prosím tykej mi - vykání není pro mě
Výhoda patchování je ta, že můžeš mít třeba i na každý obrázek jednotlivý patch a pokud se nestane, že patche které nahráváš mění data na stejných adresách, můžeš jich nahrát, kolik chceš. To platí i pro ty které vytvoříš v SPC. Ten program zapíše patch pro změnu pouze měněných obrázků. => Vytvoříš StartovacíAnimaci, nahraješ ji. Vytvoříš zněnu obrázků stavu signálu a nahraješ. Potom můžeš mazat, kdy který chceš Pokud se pletu, prosím, aby mě znalejší opravili, taky to dvakrát neovládám... ale myslím, že tohle vím
Čistou zálohu můžeš používat _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 8:36 pm Předmět: |
|
|
OK diky ti  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 8:39 pm Předmět: Prosba |
|
|
Můžeš mi pls. poslat tvůj SPC2 a V_Klay? E-Mail ti posílám Soukromou zprávou... _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 8:53 pm Předmět: Díky |
|
|
Díky moc  _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|