View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 7:06 pm Post subject: |
|
|
Ja sem tu baterku takhle vyndal nekolikrat, ale kdyz sem po tom nenastartoval fon, uz sem to radsi nezkousel... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
Vladdy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 05, 2004 8:06 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | A si si isty,ze sa Ti tam znovu neurobil?Lebo bez suboru graphcash mozes na animacie zabudnut.Nemaju sa Ti kam ulozit. |
Říkáš to tak přesvědčivě, že jsem znejistěl... mrknu se po víkendu, teď jsem bez kabelu.. v telefonu samotném nic vidět není, animace se animují, tedy aspoň ty úvodní a závěrečná, víc jich v tlf. nemám. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jun 07, 2004 6:18 am Post subject: |
|
|
Ked Ti idu animacie,tak tam mas aj graphcash.On sa Ti totiz,pokial ho patchom natrvalo nezrusis,znovu vytvori.Mam to odskusane. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
lopaticak (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 07, 2004 10:59 am Post subject: |
|
|
tak tak, jediny zpusob jak urychlit vypinani telefonu je odstaneni animace - procesor nezatezujes procedurou vykreslovani animace - ale rekl bych, ze si pumuzes tak o par desitek az stovek milisekund:) _________________ :: C35i -> S35 -> SL45i -> M55 + ME45 -> 2xM65 -> M65+M75 -> N6234+HP iPaq514 :: |
|
Back to top |
|
 |
Vladdy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 08, 2004 10:49 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ked Ti idu animacie,tak tam mas aj graphcash.On sa Ti totiz,pokial ho patchom natrvalo nezrusis,znovu vytvori.Mam to odskusane. |
Věř mi to nebo ne, ale na B: ten soubor graphcach není (ani skrytý). Myslím, že jsem tam i před časem nahrával patch, abych se graphcach zbavil. Pak jsem ho smazal jednou provždy, nejde mi ale na rozum, jak se mi tedy mohou přehrávat ty animace....
...ahaaa, ona to není animace, že ne - při startu a vypínání telefonu
takže odstraněním graphcach se vlastně na této "animaci" ani nic nezmění.
Pletu se? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|