View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
Telefon pěkný, výbava ale mohla být bohatší. Dieg0 onehdá psal, že C75 bude mít BT, MP3 a paměťové karty , pche . |
|
Back to top |
|
 |
bbart začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:30 pm Post subject: Re: C75 |
|
|
Chuck_Schuldiner wrote: | Ahoj! Mno C75 je pomerne pekny telefon, ale nemuzu si pomoct, ale C65 se mi libi vic (a nejen kvuli tomu, ze ji vlastnim). Design C65 mi (hlavne v modro-stribrne kombinaci) prijde velmi svezi a moderni. Ale k tematu - C75 mi pride az prilis podobna SE. Kdyz uz bych si mel vybrat novy telefon, sahl bych po CX75, ktery se mi VELMI libi...
BTW pochvala za rychlou recenzi I kdyz spis nez recenzi bych pouzil termin prvni zkusenosti ci tak neco |
mno ja bych se priklonil k tvemu nazoru akorat kdybych si mnel koupit novy telefon asi bych si koupil m75 a nebo bych si pockal na s75 8) _________________ a50 -> 9210 komunikátor -> c65 -> sx1(ma v háji joy tak kdybyste mneli.. tak napište -- n90 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Telefon pěkný, výbava ale mohla být bohatší. Dieg0 onehdá psal, že C75 bude mít BT, MP3 a paměťové karty , pche . | .Ale teda Siemens ma riadne sklamal.Porovnaj si najvyssi model S45 a C55 alebo S55 a C65.Nove telefony oznacenia C zanechali dobre funkcie (zvacsa) a este aj dost pridali.Cakal som ze sa to neposunie len o jednu radu z CX na C.pri prechode na x65 to bolo az o dve rady .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|