View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
V sobotu jsem teda byl telefon reklamovat. Mládenci v obchodě mi řekli (to co už jsem samozřejmě věděl) že BenQ-Siemens kašle na záruční servis a že by se pokusili telefon opravit sami (Jsou autorizovamý servis na drobné opravy Nokia a SonyEricsson). Jenže v sobotu měli šrumec plno lidí před vánocema ) tak by to nebylo na počkání. A přítelkyně nemůže být bez telefonu (závislost ) a náhradní telefon taky jak na potvoru neměli... Tak jsem se s nima domluvil, že se stavím někdy v týdnu ráno kdy bude větší klid a oni se na to mrknou. Tak jsem tam dnes byl a co se nestalo... Prý, že servis zase bere telefony BenQ-Siemens v záruce a, že ho tam pošlou... Přítelkyně dostala skvělý náhradní telefon (Nokii 5110 ) a já jsem strašně zvědavej jak to dopadne. Jen doufám, že to nedopadne tak, že telefon za měsíc vrátí ve stávajícím stavu s nějakým stupidním vyjádřením: "blabla kašlem na vás..." Uvidíme...  _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
marinkalcev kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 12:42 pm Post subject: |
|
|
Nývlt wrote: | Jestli řešíš sluchátka tak jsem na netu narazil na adaptér na Jack 3,5mm pro CF61! 8) Takže můžeš použít jakákoliv sluchátka. I ta cena se mi zdá dobrá... No posuďte sami >>
http://www.1m.cz/detail/1342/benq-siemens-dco-101-originalni-audio-adapter-pro-jack-3,5mm-a-modely-a38,-cf61,-cl71,-e61,-ef51,-ef61,-ef71,-ef91,-s8/
A nebo jsou zde i další stereo Headsety pro CF61 >>
http://www.1m.cz/prislusenstvi-original/2-cena--1/posiemhf/ |
Prodam DCO-101 za 300.-
novy, ja mam E71, ten ma jiny konektor _________________ MAR |
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:30 pm Post subject: |
|
|
Tak v úterý mi volali, že je CFko opravený. Já měl čas až dnes tak jsem ho vyzvedl a předal přítelkyni. Ve vyjádření k opravě stálo, že přehráli firmware, pročistili kontakty (nevím jaké) a že test telefonu je OK. Práce s telefonem (hlavně se sms) se o něco zrychlila ale ne zas tak jak jsem třeba zvyklý z M65. Tak jsem zvědavý co na to hlavní tester (přítelkyně ) Taky doufám, že to pročištění kontaktů má něco společného s tím mikrofonem. To zjistíme nejspíš časem. Snad to bude v pohodě. Teď mě tak napadá jak u čistokrevného BenQa zjistím verzi firmware?? Klasický Siemens postup (*#06#) nefunguje... Ani v menu jsem na to nenerazil. _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
Nývlt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 13, 2006 12:02 am Post subject: |
|
|
Tak jsem si včera večer volal s přítelkyní, ale moc jsme si nepokecali. Protože ji zase blbne mikrofon! Aktivoval se vždy na chvíli po jemném poklepání... Tak mám dojem, že moje tušení bylo bohužel pravdivé a v servisu kromně přehrání softwaru nic neudělali! Ráno jsem ho donesl opět na reklamaci a musím říct, že mě to už přestává bavit...  _________________ C10->C35i->ME45->M65->E71 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|