clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Recenze o CF61?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Recenze o CF61?
Goto page Previous  1, 2, 3

Reply to topic     Forum Index -> Třída C
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 23, 2006 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

V sobotu jsem teda byl telefon reklamovat. Mládenci v obchodě mi řekli (to co už jsem samozřejmě věděl) že BenQ-Siemens kašle na záruční servis a že by se pokusili telefon opravit sami (Jsou autorizovamý servis na drobné opravy Nokia a SonyEricsson). Jenže v sobotu měli šrumec plno lidí před vánocema Rolling Eyes ) tak by to nebylo na počkání. A přítelkyně nemůže být bez telefonu (závislost Very Happy ) a náhradní telefon taky jak na potvoru neměli... Confused Tak jsem se s nima domluvil, že se stavím někdy v týdnu ráno kdy bude větší klid a oni se na to mrknou. Tak jsem tam dnes byl a co se nestalo... Shocked Prý, že servis zase bere telefony BenQ-Siemens v záruce Pray a, že ho tam pošlou... Exclamation Přítelkyně dostala skvělý náhradní telefon (Nokii 5110 Laughing ) a já jsem strašně zvědavej jak to dopadne. Jen doufám, že to nedopadne tak, že telefon za měsíc vrátí ve stávajícím stavu s nějakým stupidním vyjádřením: "blabla kašlem na vás..." Uvidíme... Think
marinkalcev
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 30, 2006 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Nývlt wrote:
Jestli řešíš sluchátka tak jsem na netu narazil na adaptér na Jack 3,5mm pro CF61! 8) Takže můžeš použít jakákoliv sluchátka. I ta cena se mi zdá dobrá... No posuďte sami wink >>
http://www.1m.cz/detail/1342/benq-siemens-dco-101-originalni-audio-adapter-pro-jack-3,5mm-a-modely-a38,-cf61,-cl71,-e61,-ef51,-ef61,-ef71,-ef91,-s8/
A nebo jsou zde i další stereo Headsety pro CF61 >>
http://www.1m.cz/prislusenstvi-original/2-cena--1/posiemhf/

Prodam DCO-101 za 300.-
novy, ja mam E71, ten ma jiny konektor

Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 08, 2006 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Tak v úterý mi volali, že je CFko opravený. Já měl čas až dnes tak jsem ho vyzvedl a předal přítelkyni. Whistle Ve vyjádření k opravě stálo, že přehráli firmware, pročistili kontakty (nevím jaké) a že test telefonu je OK. Práce s telefonem (hlavně se sms) se o něco zrychlila Applause ale ne zas tak jak jsem třeba zvyklý z M65. Sad Tak jsem zvědavý co na to hlavní tester (přítelkyně Very Happy ) Taky doufám, že to pročištění kontaktů má něco společného s tím mikrofonem. To zjistíme nejspíš časem. Snad to bude v pohodě. Teď mě tak napadá jak u čistokrevného BenQa zjistím verzi firmware?? Klasický Siemens postup (*#06#) nefunguje... Crying or Very sad Ani v menu jsem na to nenerazil.
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 13, 2006 12:02 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si včera večer volal s přítelkyní, ale moc jsme si nepokecali. Sad Protože ji zase blbne mikrofon! Brick wall Aktivoval se vždy na chvíli po jemném poklepání... Tak mám dojem, že moje tušení bylo bohužel pravdivé a v servisu kromně přehrání softwaru nic neudělali! Evil or Very Mad Ráno jsem ho donesl opět na reklamaci a musím říct, že mě to už přestává bavit... Rolling Eyes
Reply to topic     Forum Index -> Třída C All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum