View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Posted: Tue Apr 20, 2004 6:14 pm Post subject: |
|
|
jak mam zalohovat obsah ST 55 ??? (fullflash)
jde to v nejakym programu? |
|
Back to top |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Posted: Fri Apr 23, 2004 6:49 pm Post subject: |
|
|
poradi mi nekdo s tou ST 55???
prosiiiiim  |
|
Back to top |
|
 |
Victor (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 23, 2004 11:31 pm Post subject: |
|
|
tronda wrote: | hmm, ale stejne to nejde
Could not Ping Mobile
ja to roslapu!!!
muzete nekdo poradit jak vystihnout spravnej moment stisknuti tlacitka a kliknutim na start? |
Jen klid. Když to nejde po dobrém...zaškrtni Skip Pre-Check, mobil vypni manuálně a klikni start. Teď už by to mělo jet.  _________________ Victor |
|
Back to top |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Posted: Sat Apr 24, 2004 6:04 am Post subject: |
|
|
Victor wrote: | tronda wrote: | hmm, ale stejne to nejde
Could not Ping Mobile
ja to roslapu!!!
muzete nekdo poradit jak vystihnout spravnej moment stisknuti tlacitka a kliknutim na start? |
Jen klid. Když to nejde po dobrém...zaškrtni Skip Pre-Check, mobil vypni manuálně a klikni start. Teď už by to mělo jet.  |
Dik za odpoved, ale to uz sem vychytal, ted potrebuju poradit s ST 55 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Jaroslav Pyšný kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 20, 2004 9:12 pm Post subject: |
|
|
Čau lidičky. Sem rád, že sem našel tenhle diskuzák. Mám M55-ku a už jsem ji jednou zlikvidoval tak bych to nerad udělal znova.
Nahrával sem totiž nejdřív FW 10, pak 11 a vše bylo ok. Jenže mi to nestačilo a tak sem tam chtěl dostat Tunningovou 11-ctu. Ta ale už svůj flashovací program nemá a proto sem si našel, že musím použít V_Klay, nebo Freia. Oba sem si stahnul a zkoušel. V_klay se mi nepovedl spojit a Freia ano, tak sem to tam šoup. Jenže (představte si jakej sem vůl) sem vybral M55 BOOT (já myslel, aby zmizely ty T-Mobile blbiny) a šlehnul to i s bootem a světe div se... mrtvola!
Pomohla reklamace a už se do toho pouštím znova. Prostě tam tu tunningovou jedenáctku chciiiii
Ale proč vám vlastně píšu... Nejde mi opět spojit telefon. Tentokrát ani s V_klay ani s Freia a dokonce ani s M55 Simens Tool. Jediný co maká bez problému je originál flash 10, a 11. který už tam mám. V_Klay mi píše chybu "A Hardware I/O error was reported while accessing COM3-Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin" Ještě poznamenám, že mám USB kabel od Aligatora a píše to i přesto, že sem nahrál do programu přímo XP-éčkový knihovny MFC71u.dll a msvcr71.dll. Prosím o radu, nerad bych to tam zas nacpal násilím a něco podělal... Díky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 7:00 am Post subject: |
|
|
Aku verziu FW mas teraz v telefone?10 alebo 11? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Joined: 02 Feb 2004 Posts: 296 Location: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 10:14 am Post subject: |
|
|
až na něho budeš dupat,možná se strefíš. Já sem od toho taky nebyl daleko,ale jak tu bylo řečeno, musíš to zkoušet furt dokola, úspěch se určitě dostaví. _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 5:56 pm Post subject: |
|
|
Mám tam verzi FW 11 bez tunningu. A chcui tam právě tu tuněnou  |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 21, 2004 6:57 pm Post subject: |
|
|
Jo, tak to zkouším a zkouším. Freia mi neustále píše "Waiting to power on the phone ...COMM_LoadBoots : phone is powered on
COMM_SendBoot : boot file is not accepted" a V_Klay si pořád mele tu svou "A Hardware I/O error was reported while accessing COM3-Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin" Asi s ním opravdu seknu! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 3:33 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem tu zas. Loader pomohl. S jeho pomocí se mi povedlo spojit telefon s oběma flashery a tak sem udělal zálohu v Freia (Read flash from phone) a vybral Firmware. Zalčalo nahrávání, ale místo 15-minut sem čekal 30 minut a neměl ani polovinu, tak sem to zrušil (vypnul program), šlo přece jen o zálohu... Potom odpojil kabel a chtěl telefon zapnout. Chvíly odmítal (vždy se zapnul, zavrčel a pak zas vypnul) až se mi ho po několika pokusech zapnout povedlo. Tak mě napadlo, že Freia nebude to pravý a nahrál sem teda firmware "FUBU_M55_110313_tunning" pomocí V_Klay. Nahrávání opravdu trvalo těch cca 15 minut a na konci to napsalo, že je to OK. Myslel sem, že mám vyhráno, ale ouha. Teď je telefon zase mrtvej. Při zapnutí vždy zavrčí a zase se vypne. Zkoušel sem to už 100x, dělá to pořád. Navíc už zase nejde spojit se žádným flasherem a píše stejnou chybu jako před náhrátím Loaderu. Vůbec nechápu co se tu děje, ale fakt mě to začíná štvát. Jak může bejt nefunkční, když vše proběhne korektně? Co sem udělal blbě a co s tím teď??? PROSÍÍÍÍM PORAĎTE, NEBO SE ZBLÁZNÍÍÍÍM......  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 8:05 pm Post subject: |
|
|
Po nahrati mojho tuningu FW11 si musis pomocou Freia zmenit IMEI na vlastne a odblokovat telefon.Inac Ti to nepojde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 26, 2004 6:14 pm Post subject: |
|
|
To mě právě napadlo, ale i když to zkouším několikrát po sobě, stále píše chybu "boot file is not accepted" Budu muset udělat testpoint? Moc se mi nechce. Poprvé mi totiž záruku uznali, podruhý už těžko...
Navíc nevím jestli to vůbec pomůže.....  |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 26, 2004 6:26 pm Post subject: |
|
|
Tu uznanou reklamaci myslím samozřejmě bez testpointu  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|