Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aceboy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 11:54 am Předmět: dalsie dve tlacitka |
|
|
hej tie tlacitka o ktorych ste pisali, ja mam CXT65 a tam ich mozem spustit rovno na klavesnici, ale jo to blbost, lebo sa vam nahodou stlacia a uz to ide na w@p  _________________ ---ACE--- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Já jsem je samozřejmě hned ozkoušel a mohu jen potvrdit, že fungují na 100% stejně jako tlačítka horní (tedy ta vedle joysticku). Prostě po kliku na něj se vás mobil zeptá, co tam nastavit. Škoda jen, že nejsou běžně přístupná.
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 12:16 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Já jsem je samozřejmě hned ozkoušel a mohu jen potvrdit, že fungují na 100% stejně jako tlačítka horní (tedy ta vedle joysticku). Prostě po kliku na něj se vás mobil zeptá, co tam nastavit. Škoda jen, že nejsou běžně přístupná.
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... |
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | wizaard napsal: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
P.S.: Navím, jestli jsem to dobře pochopil, ale s novými kryty se dají použít nebo ne? Díky... |
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... |
Já vím... Proto píšu tajné v uvozovkách... Jinak toho, že je to v manuálu jsem si opravdu nevšiml... Schválně se tam mrknu _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 25, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
wizaard napsal: | oookoook napsal: | wizaard napsal: | Tyhle dvě "tajná" tlačítka jsem objevil asi před 4 měsíci, ale nenapadlo mě se o to dělit... inu, vidím, že to asi každý nevyslídil
Pouzit se samozrejme s novym krytem daj. Nevim, proc jsou ty tlacitka tajny... V manualu je napis jak krava, ze novej kryt prida tlacitko pro pristup na wap... |
strana 9 - v takovym ramecku vpravo dole...
Já vím... Proto píšu tajné v uvozovkách... Jinak toho, že je to v manuálu jsem si opravdu nevšiml... Schválně se tam mrknu |
_________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|