View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kriak24 (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:27 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Velmi jednoduché, nahráli ti čistou EEPROM, kde je nastavení talčítek, datových profilů, a mnoho dalšího. |
Jasne,tiez mi to mohlo dojst...
Vsak sa mi nezdalo,ze by v servise vynalozili taky effort za tak kratky cas. |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | .. Co mě zarazilo ihned byla právě ztráta Servisního menu a nejen to, úplně se mi změnilo nastavení funkcí kláves (pouze numerických). A to ho tam mám 3 hodiny a ne vše jsem ještě určitě nepřišel, ale to už patří jinam. |
Ale to je VYBORNA zprava :)) .. divite se proc? Protoze se mozna konecne! zbavim toho zpropadeneho servisniho menu ;)) ..
Hned na to jdu, jen jeste precist ten clanek na SM :).. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
spachal wrote: | Krokodýl wrote: | .. Co mě zarazilo ihned byla právě ztráta Servisního menu a nejen to, úplně se mi změnilo nastavení funkcí kláves (pouze numerických). A to ho tam mám 3 hodiny a ne vše jsem ještě určitě nepřišel, ale to už patří jinam. |
Ale to je VYBORNA zprava ) .. divite se proc? Protoze se mozna konecne! zbavim toho zpropadeneho servisniho menu ) ..
Hned na to jdu, jen jeste precist ten clanek na SM .. |
Hm...tak už vím proč mi moje S65 tak blbne, bude to skutečně po aktivaci servisního menu, protože jsem problémy chtěl odstranit nahráním ff, ale pořád stejný a servisní menu pořád přístupný. Můžeš mi prosím dát vědět jestli objevíš způsob jak se servisního menu zbavit? Zatím se mi nechce přehrávat na 41 dokud nebude v češtině. Jinak na CX65 je aplikace servisního menu naprosto v pohodě (osobně jsem zkoušel na dvou mobilech-žádné pozorovatelné zhoršení) |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
Á už jsem na to přišel..... Je třeba pomocí PapuaUtils vypnout Factory Mode a tím přepnout do Customer Mode. Po restartu je Develop menu z tlačítka fuč. Teď aby se to projevilo i na funkci mobilu (zrychlení, stabilita). |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
Tak to nevim jestli to bude servisnim menu.Ja ho mam v S65 uz od firmwaru 16 a vpohode.Zadne problemy.Akorat par vyhod. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:00 pm Post subject: |
|
|
No ja som cez servisne menu odstrelil M65. Nieco som tam naklikal,mobil sa pri pristupe na wap sekol a po restarte sice nabehol,ale asi po minute sa vypol. Dokolecka dokola. Nepomohlo ani zrusit patch. Az potom som si vsimol,ze sa v adreari sytem vytvoril nejaky divny log adresar. Zmazal som ho a bolo po probleme. Inak som so servisnym menu nemal ziadne problemy. |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:10 pm Post subject: To Krokodyl |
|
|
Jirko, este sa vratim k servisnemu menu a jeho vymazaniu v servise pri vymene joysticku.
Samozrejme ze som si potom Develop. menu loadol znovu, akurat som si jeho spustenie nepriradil na joystick, ale na tlacitko. Fungovalo OK. Ked som M65 vymienal za S65, tak som do M-ka znovu loadol FW - koli vymazaniu patchov co som mal a viac som sa uz o patche nestaral. Prispevky v diskusii ohladom zapisu do eeprom mi nedali, a skontroloval som moje byvale M-ko (ma ho kolega). Develop menu patch je prec. Vymazal sa prehratim fw. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:35 pm Post subject: Re: To Krokodyl |
|
|
kriak24 wrote: | Jirko, este sa vratim k servisnemu menu a jeho vymazaniu v servise pri vymene joysticku.
Samozrejme ze som si potom Develop. menu loadol znovu, akurat som si jeho spustenie nepriradil na joystick, ale na tlacitko. Fungovalo OK. Ked som M65 vymienal za S65, tak som do M-ka znovu loadol FW - koli vymazaniu patchov co som mal a viac som sa uz o patche nestaral. Prispevky v diskusii ohladom zapisu do eeprom mi nedali, a skontroloval som moje byvale M-ko (ma ho kolega). Develop menu patch je prec. Vymazal sa prehratim fw. |
Hm je skutečně pryč nebo není jenom přiřazené na klávese? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:02 pm Post subject: |
|
|
No,normalne ked som mal vo fone patch, tak sa Develop menu objavilo medzi polozkami,ktore bolo mozne priradit ku klavese. Teraz medzi tymi moznostami nie je. Este by som mohol skusit stiahnut flash okolo adresy na ktorej je patch aplikovany, ale predpokladam ze tam nic nenajdem, kedze som prehral firmware. |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:04 pm Post subject: |
|
|
Alebo ho testnem cez v-klay. Vsak ak vo fw bude, v-klay ma na to upozorni... |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 12:09 am Post subject: |
|
|
kriak24 wrote: | No,normalne ked som mal vo fone patch, tak sa Develop menu objavilo medzi polozkami,ktore bolo mozne priradit ku klavese. Teraz medzi tymi moznostami nie je. Este by som mohol skusit stiahnut flash okolo adresy na ktorej je patch aplikovany, ale predpokladam ze tam nic nenajdem, kedze som prehral firmware. |
Skus Develop Menu nastavit cez DSE, tam by to malo byt. _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 6:49 am Post subject: |
|
|
maskot wrote: |
Skus Develop Menu nastavit cez DSE, tam by to malo byt. |
Tak mohu potvrdit, že přehráním fw 41 opravdu Systémvé menu zmizelo. Ani když ho nastavím přes DSE na klávesu se nespustí, respektive se klávesa chová jako by to tam nebylo nastaveno, ač zpětnou kontrolou přes DSE definice na klávese je. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:54 am Post subject: |
|
|
To ze vam to pada diky servisnimu menu je dost pravdepodobne zpusobeno logovanim.zkuste si zazalohovat FlashDisk DATA a pomoci Simoco Adresar, SMS atd., Zformatujde data, vymazte obsah slozky system a v servisnim menu vypnete vsechno logovani a debug mody je toho tam zakopaneho dost, jen jsem neprisel na to proc je to u nekterych aktivni a u nekterych ne. Potom obnovte vase data, a z polozky system pouze slovniky T9 a adresar a ostatni obnovte pomoci Simoco.
Melo by to prestat padat. Aspon ja jsem toho docilil. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:46 am Post subject: |
|
|
Celkom s tebou suhlasim, ze ak niekomu zacne byt fon nestabilny po loadnuti Develop menu, moze to byt sposobene nejakym logovanim. Totizto ako som pisal par prispevkov vyssie, zapnutim nejakeho logovania (bohuzial neviem ktore to bolo, ale mohlo to mat nieco s wapom) som dospel do stavu,ked sa mi fon vzdy asi minutu po zapnuti vypol. (piiiip a iba biely display). Rozchodil som to odstranenim patchu z fw a vymazanim log adresara z data/system. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
Pokial sa vam telefon vypina,hlavne pri prichode SMS alebo MMS,staci v Configuration odskrtnut (S)Exit a problem je vyrieseny. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|