clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX75 fw 12

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX75 fw 12
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 10:47 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
haldyr wrote:
Další bug, nevim jestli to dělá ještě někomu a když si zapnu Musik-Player a přejdu na playlist a dám možnosti, pak změnit, tak to je na vytažení baterky...a vůbec celkově ten Musik-Player je ve fw12 úplně naprd...třeba se mi sekne, když chcu změnit písničku.....

haldyr wrote:
Gianni83 wrote:
Musik player je naprd. Ale telefon se mi sekne i treba pri psani sms s T9, kdyz prehazuju slova nebo dokonce kdyz hledam neco v menu. Uz aby byla nova verze fw d'oh!

jo, ale nejvíc mě točí ten Musik-Player, ten používám a když se mi playlist spouští 15s, tak mě to fakt štve...

Takové problémy nemámShame on you . Nic z toho jsem nazaznamenal, chyba bude asi někde na Tvém telefonu Think (nějaký patch nebo něco s kartou?). Rychlost spouštění playlistu je u mě maximálně 10s (100 skladeb), samozřejmě žádná sláva. Jinak zatím jsem kousnutí nezaznamenal (od nahrání fw12 a pár důležitých systémových a vlastních grafických patchů).
Nemáš málo volného místa v paměti telefonu?

Už sem to psal výše, mobil si prostě nerozumí s nějakým typem (čti kodek, em, či že to je nějak blbbě převedený..) mp3, ale stačí to přejet Lame encoderem a v poho.

Hádal bych, že bude 100% dělat všem (bez patche, místa dost atd.)

xbilekv
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 1:28 pm    Post subject: problém Reply with quote

Zdravím mám problém hned při nahrávání FW12 telefon pingnu v poho ale ihned naskočí hláška že baterie je málo nabitá, že ji mám nabít a plno.Ovšem hlavní problém je v tom, že ta hláška mi tam skáče idkyž je baterka nabitá snad i kladivem :o) Zkoušel sem i jinou baterku a pořád to samé Sad Zkuste někdo poradit děkuju Smile
Back to top
View user's profile Send private message
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 1:37 pm    Post subject: Re: problém Reply with quote

xbilekv wrote:
Zdravím mám problém hned při nahrávání FW12 telefon pingnu v poho ale ihned naskočí hláška že baterie je málo nabitá, že ji mám nabít a plno.Ovšem hlavní problém je v tom, že ta hláška mi tam skáče idkyž je baterka nabitá snad i kladivem :o) Zkoušel sem i jinou baterku a pořád to samé Sad Zkuste někdo poradit děkuju Smile

Zkus telefon nabít, když je vyplej, úplně jak nejvíc to de

CX65v50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 1:37 pm    Post subject: Re: problém Reply with quote

xbilekv wrote:

Odskrtni si ten prechack, to by melo pomoct. Nebude ti to zkoumat mobil a na tvrdo ti tam napali firmware.

Gianni is BACK
Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 18, 2005 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

A když ti nepomůžou ty předchozí rady, tak jednoduše přelep 1. pin z leva, třeba izolepou..A přestane se to nabíjet...
Aspoň já to tak udělal, byl jsem línej si dobít mobil úplně Very Happy

Mareka
věrný diskusník
věrný diskusník

2106.96 SMM

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Taky jsem zaznamenal jeste jednu malou zmenu.
Kdyz jsem mel na M75 fw5, tak pri prehravani MID repektive presunu z MID na dalsi MID, tak se obcas seknul jeden a i vice tonu(zvuku) a ty visely ve vzduchu dokavad jste nevypli prehravani a nevratili se o slozku vis.
Ted je to Ok.
A to vidoeo je fakt plynulejsi Smile

View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

haldyr wrote:
A když ti nepomůžou ty předchozí rady, tak jednoduše přelep 1. pin z leva, třeba izolepou..A přestane se to nabíjet...

Mam pocit, ze kolega nema dobijeci kabel (jinak by mu to snad nepsalo hlasku o nabijeni), takze prelepeni pinu asi nepomuze ..... ale i tak to za zkousku stoji. wink

Gianni is BACK
Back to top
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

Gianni83 wrote:
haldyr wrote:

Mam pocit, ze kolega nema dobijeci kabel (jinak by mu to snad nepsalo hlasku o nabijeni), takze prelepeni pinu asi nepomuze ..... ale i tak to za zkousku stoji. wink

I kdyby měl, tak by mu winswup nedovolil nabíjet a nahrávat fw dohromady Shame on you vyhodil by něco ve smyslu že nahrávání a dobíjení zároveň může být nebezpečné, vypněte nabíjení

CX65v50
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 21, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

milan_ruzicka wrote:
I kdyby měl, tak by mu winswup nedovolil nabíjet a nahrávat fw dohromady Shame on you vyhodil by něco ve smyslu že nahrávání a dobíjení zároveň může být nebezpečné, vypněte nabíjení

Tak jo, ja se nehadam, sam dobijeci kabel nemam, takze to byl jenom takovy odhad Anxious Ale diky za info.

Gianni is BACK
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum