View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vovo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 1:18 pm Post subject: Problém v klíči |
|
|
Ahoj, já ten screenholter stáhnul, spustil, mobil vypnul, zmáčkl libovolné tlačítko, pak červené tlačítko na mobilu (tak jak je to napsaný v návodu), program začal počítat klíč, ale ještě, než to stihl, nahlásil error a sám se zavřel. Poradíte mi, kde je chyba
Díky |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:06 pm Post subject: Re: Problém v klíči |
|
|
vovo wrote: | Ahoj, já ten screenholter stáhnul, spustil, mobil vypnul, zmáčkl libovolné tlačítko, pak červené tlačítko na mobilu (tak jak je to napsaný v návodu), program začal počítat klíč, ale ještě, než to stihl, nahlásil error a sám se zavřel. Poradíte mi, kde je chyba
Díky |
Na navod zapomen. Potrebujes vygenerovat SKEY a to je u novejsich mobilu mozny pouze pomoci PapuaUtils. Jak to udelat a zavest SKEY je v navodu k PapuaUtils _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Wed May 31, 2006 4:49 pm Post subject: |
|
|
Zdálo se mi to, nebo jsem kdysi viděl na SM článek o screenshooteru, který dovoloval uložit do jednoho souboru více obrázků displeje vedle sebe? Nemáte odkaz? Hledám asi půl hodiny, ale nenašel jsem. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|