clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vydrz baterky na CX65ke

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vydrz baterky na CX65ke
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CX65-ka napsal:
Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim Crying or Very sad

Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.

BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johnyx1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
CX65-ka napsal:
Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim Crying or Very sad

Přesně tak! Já jsem to krytem baterky radši ani otevírat nezkoušel.

BTW ten, kdo ztratil klíč a ví, že někdo z okolí má x65, tak ať se zeptá na půjčení klíče.

Páni ak ste to neskúšali tak to skúste a budete príjemne prekvapení, že pri troche citu a rozumu uvoľníte kryt telefónu v pohode aj bez kľúča len s pomocou krytu batérie. Ak sa nemýlim tak k prvým verziám tohto typu ani kľúč neprikladali.
Inak môj pôvodný tip sa týkal situácie:
-som v prírode, okolo mňa nikto, nemám po ruke kľúč k telefónu, nemám po ruke žiadne rozmerovo vhodne kľúče, nemám silné nechty a súrne potrebujem uvoľniť horný kryt telefónu trochu nereálne nie?-
Ja osobne potrebujem kľúč ak chcem vyčistiť telefón alebo sa v ňom hrabať a to robím doma v kľude.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi jde otevřít telefont pouhým nehtem... Dancing

-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně Applause
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

-zajedte nehtem po kraji telefonu a už na vrchu se dostante pod okraj předního krytu a jedte s nehtem az cca do poloviny telefonu a tam se pokuste kryt na jedné strane odjistit... to samé udělejte na druhé straně Applause
maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Mne tiez...

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Aha, no jo, to je dobrý Applause .
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak máte ten černej klíč na mobil, tak stačí když ho vrazíte do té dírky pod simkou a je to hotový Very Happy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne vydrzi baterka tak 20 hodin Confused a to denne volam hodinu a pol a poslem okolo 40 sms, to je zivot s eurotelom, mat rok sms a volanie zadara Very Happy
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 24, 2005 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam zase v orangei rok volania a SMS zadara tak mas pravdu to je zivot len ako bude vyzerat ten mobil za rok by somr ad vedel ked uz teraz to s nim nekdy sekne ,

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Aceboy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 25, 2005 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne zatial za mesiac co ho mam sekol tak 3-4 krat,myslim ze prve co odide na mobe bude baterka Twisted Evil ,ale inak pohoda, ale stve ma ze kazdy den musim nabijat mob.A este sa mi teraz odkurila nabijacka, a je na reklamacii Brick wall , nemozem pouzivat mobil, Pray nech uz mam nabijacku spat a funkcnu
Johnyx1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnyx1 napsal:
Mám dojem, že výdrž batérie bude ešte ovplyvňovať aj to kadiaľ sa telefón hýbe, pretože pre zabezpečenie mobilnej dostupnosti sa pravidelne prihlasuje k BTS-ke a pri prechode zónami sa prehlasuje k novej bunke.
Telefón vtedy ide na plný výkon a to môže celkom pekne žrať baterku.
Ďalšia vec ktorá z mobilného hľadiska spôsobuje odber prúdu sú lokálne info /prijímanie lokálnej informácie z BTS ku ktorej je telefón prihlásený/

No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku.
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnyx1 napsal:
Dieg0 napsal:
CX65-ka napsal:
Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co Think
Ja ten kluc pouzivam!Ale co ak som niekde v terene zabudol som si doma kluce s klucom na Siemens a potrebujem ho nutne otvorit no Smile?

Ľudia vrele odporúčam ignorovať Murphyho zákon "Ak zlyhajú všetky pokusy uviesť zariadenie do chodu je najvyšší čas si prečítať návod na obsluhu" a pozrite sa do návodu na obsluhu strana 9-rozobratie telefónu Silenced . Ak by sa Vám to nechcelo tak sa pozorne pozrite na vysunutý kryt baterky ..........
A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:

No jasně, když telefon je na místě bez signálu, "víc se snaží" a tím pádem i víc žere baterku.

Na miestach bez signálu je to jednoznačné, ale fon sa pravidelne prihlasuje do siete - aktualizuje BTS-ke svoju polohu- na zistenie ako často stačí ho mať tak 2 až 3 hod blízko nejakých reprákov a tam počuť presne kedy vysiela. Inak CX65 žhaví omnoho silnejšie ako moja stará C55.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
A kdyz si nechci znicit kryt baterky?Tak ses v haji.Dieg0

Tak použi rozum, alebo kľúč. wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 6 z 8

Přejdi na: