clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - PROBLÉM S PORTY U FW43

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

PROBLÉM S PORTY U FW43

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  

Kdo je lepší?
Batman
25%
 25%  [ 2 ]
Superman
75%
 75%  [ 6 ]
Total Votes : 8

Author Message
Alex Lebowski
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon May 02, 2005 4:23 pm    Post subject: PROBLÉM S PORTY U FW43 Reply with quote

Už jsem zde viděl maníky se stejným problémem. Mám originální kabel, takže by nabíjet neměl - ale vůbec netušim jak to poznám, jestli to signalizuje ikonka na mobilu? Sad
Mám teď CX65 i S65, u obou dám hledat porty, ale při hledání se updater zakousne a nic. Zakázal jsem ostatní porty a nechal jen jeden, ale to se tam prostě jenom načte 100% a stejně se zakousne. Zajímavý je, že u Xpéček mi ani nedal možnost manuálního vyhledání Confused
U Win98 mi sice tu možnost dá, ale stejně mi napíše že ho nenašel. Už jsem z toho dost zoufalej, protože jsem zkoušel updatovat na 3 počítačích a ani jeden prostě ne a ne! Brick wall
Můžete mi někdo poradit čím to je?
Back to top
View user's profile Send private message
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Tue May 03, 2005 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Jestli to je originálnní (teda DCA-510) a poznalo by se to tak, že by ti to ukazovalo jaky když to nabíjíš na normální nabíječce. Ale měl bys k tomu dostat ještě alespoň nějakej soft (ke kabelu)

BTW: nepochopil sem tu tvou anketu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Alex Lebowski
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue May 03, 2005 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

Jasně, je to DCA-510, ale už ho mám dost dlouho, tak nevim jestli k němu vůbec nějakej soft byl. Sad

Už jsem vyzkoušel jsem snad všechny zde dostupné rady, a NIC.

S pomocí zdejších příspěvků jsem vyřešil i ten problém s portem, stačí mít připojení telefonu nastavený na COM1 nebo 2, ale i tak se prostě ten update nahrávat nezačne. Všechny ostatní patche a aplikace fungujou bez problémů, v pohodě si telefon najdou a v pohodě komunikujou. Už mě fakt nic nenapadá. Zkoušel jsem dokonce telefon zapínat a vypínat na střídačku v různejch fázích updatování, ale vždycky se dostanu jen na obrazovku - STISKNĚTE TLAČÍTKO ZAP/VYP (oficiální updater), ale ať dělám co dělám, software se prostě nahrávat nezačne.

Vypadá to, že mi nezbyde než zajít do servisního centra... Confused

P.S.: vidíš, a tuhle otázku nám kdysi dal jeden učitel na základce do testu... Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Robso
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 16, 2005 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

mal som ten isty prob, ani neviem ako som ho vyriesil. Faktom je, ze uz phone najde vzdy na 1x. Z vypnuteho stavu mi ho nenajde ani manual ale ked je zapnuty, tak si ho sam pekne najde, vypne a zacne... az na to ze ho potrebujem flashnut na FW25 z 43 z dovodu zpojazdnenia V-Klay a to evidentne nejde Brick wall Nuz, namiesto toho aby som zistoval ako sa to neda, idem hladat odpoved na otazku ako sa to da 8)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum