View previous topic :: View next topic |
Kdo je lepší? |
Batman |
|
25% |
[ 2 ] |
Superman |
|
75% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
Author |
Message |
Alex Lebowski začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:23 pm Post subject: PROBLÉM S PORTY U FW43 |
|
|
Už jsem zde viděl maníky se stejným problémem. Mám originální kabel, takže by nabíjet neměl - ale vůbec netušim jak to poznám, jestli to signalizuje ikonka na mobilu?
Mám teď CX65 i S65, u obou dám hledat porty, ale při hledání se updater zakousne a nic. Zakázal jsem ostatní porty a nechal jen jeden, ale to se tam prostě jenom načte 100% a stejně se zakousne. Zajímavý je, že u Xpéček mi ani nedal možnost manuálního vyhledání
U Win98 mi sice tu možnost dá, ale stejně mi napíše že ho nenašel. Už jsem z toho dost zoufalej, protože jsem zkoušel updatovat na 3 počítačích a ani jeden prostě ne a ne!
Můžete mi někdo poradit čím to je? |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
Jestli to je originálnní (teda DCA-510) a poznalo by se to tak, že by ti to ukazovalo jaky když to nabíjíš na normální nabíječce. Ale měl bys k tomu dostat ještě alespoň nějakej soft (ke kabelu)
BTW: nepochopil sem tu tvou anketu |
|
Back to top |
|
 |
Alex Lebowski začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
Jasně, je to DCA-510, ale už ho mám dost dlouho, tak nevim jestli k němu vůbec nějakej soft byl.
Už jsem vyzkoušel jsem snad všechny zde dostupné rady, a NIC.
S pomocí zdejších příspěvků jsem vyřešil i ten problém s portem, stačí mít připojení telefonu nastavený na COM1 nebo 2, ale i tak se prostě ten update nahrávat nezačne. Všechny ostatní patche a aplikace fungujou bez problémů, v pohodě si telefon najdou a v pohodě komunikujou. Už mě fakt nic nenapadá. Zkoušel jsem dokonce telefon zapínat a vypínat na střídačku v různejch fázích updatování, ale vždycky se dostanu jen na obrazovku - STISKNĚTE TLAČÍTKO ZAP/VYP (oficiální updater), ale ať dělám co dělám, software se prostě nahrávat nezačne.
Vypadá to, že mi nezbyde než zajít do servisního centra...
P.S.: vidíš, a tuhle otázku nám kdysi dal jeden učitel na základce do testu...  |
|
Back to top |
|
 |
Robso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
mal som ten isty prob, ani neviem ako som ho vyriesil. Faktom je, ze uz phone najde vzdy na 1x. Z vypnuteho stavu mi ho nenajde ani manual ale ked je zapnuty, tak si ho sam pekne najde, vypne a zacne... az na to ze ho potrebujem flashnut na FW25 z 43 z dovodu zpojazdnenia V-Klay a to evidentne nejde Nuz, namiesto toho aby som zistoval ako sa to neda, idem hladat odpoved na otazku ako sa to da 8) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|