View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 4:33 pm Post subject: Nejkratší cesta k odblokování... |
|
|
Celkem dlouho jsem tu na fóru nebyl a moje hledání bylo více méně neúspěšné, takže bych potřeboval vědět od lidí, co se aktivně hrabou v x65kách, jak na tenhle problém: např. když si nahráváte fullflash z jiného founu, tak se pak musí změnit IMEI, jinak váš foun zabzučí a konec (to je jako u mých oblíbených x35, x45, x55). Na změnu IMEI jsem používal celkem zdlouhavej postup a navíc program, o kterým bylo psáno, že může zhroutit FAT tabulku (i když tomu moc nevěřim, ale může bejt). Rád bych věděl, který programy se teď na změnu (nebo na vrácení starého) IMEI používají. Předpokládám, že jiný, než před čtvrt rokem;) Stačí jen názvy těch programů (popř. programu, jestli je už jeden, co to umí... třeba Freia, kdyby byla) a já už si návody pohledám Předem díky všem;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 4:49 pm Post subject: Re: Nejkratší cesta k odblokování... |
|
|
bkf.1 wrote: | Celkem dlouho jsem tu na fóru nebyl a moje hledání bylo více méně neúspěšné, takže bych potřeboval vědět od lidí, co se aktivně hrabou v x65kách, jak na tenhle problém: např. když si nahráváte fullflash z jiného founu, tak se pak musí změnit IMEI, jinak váš foun zabzučí a konec (to je jako u mých oblíbených x35, x45, x55). Na změnu IMEI jsem používal celkem zdlouhavej postup a navíc program, o kterým bylo psáno, že může zhroutit FAT tabulku (i když tomu moc nevěřim, ale může bejt). Rád bych věděl, který programy se teď na změnu (nebo na vrácení starého) IMEI používají. Předpokládám, že jiný, než před čtvrt rokem;) Stačí jen názvy těch programů (popř. programu, jestli je už jeden, co to umí... třeba Freia, kdyby byla) a já už si návody pohledám Předem díky všem;) |
IMEI si môžeš odbloknúť programom SST _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 9:59 am Post subject: Re: Nejkratší cesta k odblokování... |
|
|
sssugi wrote: | bkf.1 wrote: | Celkem dlouho jsem tu na fóru nebyl a moje hledání bylo více méně neúspěšné, takže bych potřeboval vědět od lidí, co se aktivně hrabou v x65kách, jak na tenhle problém: např. když si nahráváte fullflash z jiného founu, tak se pak musí změnit IMEI, jinak váš foun zabzučí a konec (to je jako u mých oblíbených x35, x45, x55). Na změnu IMEI jsem používal celkem zdlouhavej postup a navíc program, o kterým bylo psáno, že může zhroutit FAT tabulku (i když tomu moc nevěřim, ale může bejt). Rád bych věděl, který programy se teď na změnu (nebo na vrácení starého) IMEI používají. Předpokládám, že jiný, než před čtvrt rokem;) Stačí jen názvy těch programů (popř. programu, jestli je už jeden, co to umí... třeba Freia, kdyby byla) a já už si návody pohledám Předem díky všem;) |
IMEI si môžeš odbloknúť programom SST |
No tím jsem to právě dělal;) Jenže instalace SST je taková opravdu zvláštní:/ Mrknu po novější verzi, kde to už snad bude řešeno líp |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:03 am Post subject: |
|
|
Skus 5.38,tam je to uz lepsie.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 4:39 pm Post subject: Re: Nejkratší cesta k odblokování... |
|
|
bkf.1 wrote: | Celkem dlouho jsem tu na fóru nebyl a moje hledání bylo více méně neúspěšné, takže bych potřeboval vědět od lidí, co se aktivně hrabou v x65kách, jak na tenhle problém: např. když si nahráváte fullflash z jiného founu, tak se pak musí změnit IMEI, jinak váš foun zabzučí a konec (to je jako u mých oblíbených x35, x45, x55). Na změnu IMEI jsem používal celkem zdlouhavej postup a navíc program, o kterým bylo psáno, že může zhroutit FAT tabulku (i když tomu moc nevěřim, ale může bejt). Rád bych věděl, který programy se teď na změnu (nebo na vrácení starého) IMEI používají. Předpokládám, že jiný, než před čtvrt rokem;) Stačí jen názvy těch programů (popř. programu, jestli je už jeden, co to umí... třeba Freia, kdyby byla) a já už si návody pohledám Předem díky všem;) | No,jen tomu ver..Ja jsem si tak HDD smazal a mel jsem tam svoje zalohy FF a ted jsem byz niceho.Radsi si vygeneruj log soubor,nech ho projed Freiou a pres Siemens eeprom tool ha tam nahral... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:49 pm Post subject: Re: Nejkratší cesta k odblokování... |
|
|
radavacatko wrote: | bkf.1 wrote: | Celkem dlouho jsem tu na fóru nebyl a moje hledání bylo více méně neúspěšné, takže bych potřeboval vědět od lidí, co se aktivně hrabou v x65kách, jak na tenhle problém: např. když si nahráváte fullflash z jiného founu, tak se pak musí změnit IMEI, jinak váš foun zabzučí a konec (to je jako u mých oblíbených x35, x45, x55). Na změnu IMEI jsem používal celkem zdlouhavej postup a navíc program, o kterým bylo psáno, že může zhroutit FAT tabulku (i když tomu moc nevěřim, ale může bejt). Rád bych věděl, který programy se teď na změnu (nebo na vrácení starého) IMEI používají. Předpokládám, že jiný, než před čtvrt rokem;) Stačí jen názvy těch programů (popř. programu, jestli je už jeden, co to umí... třeba Freia, kdyby byla) a já už si návody pohledám Předem díky všem;) | No,jen tomu ver..Ja jsem si tak HDD smazal a mel jsem tam svoje zalohy FF a ted jsem byz niceho.Radsi si vygeneruj log soubor,nech ho projed Freiou a pres Siemens eeprom tool ha tam nahral... |
No jo to je tak, když čuňata programujou a navíc to ani pořádně netestujou :/ Upřímnou soustrast s tvým HDD Jo a to mi připomíná jeden vtip (ale nechci se ti smát to fakt ne).
vtip: Klepání na dveře... Chlapik otevře a kouká, kouká nikde nikdo. Z dola se ozve: "tady, tady jsem...". Chlapik koukne dolů a uvidí malinkou smrtku. Okamžitě se začne potit jako prase a řvát: ježiš to ani nestihnu jet do toho Egypta, ochutnat krevety ani říct svý holce jak ji miluju... atd. A smrtka řiká: "klídek, já si jdu pro tvůj hard disk"
jinak ale mě by kleplo, fakt že jo  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 2:01 pm Post subject: |
|
|
SST 5.38 zcela bez potíží A je to rychlé. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|