View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 24, 2004 8:36 am Post subject: Problém s patchem nastavení kontrastu a úrovně osvětlení |
|
|
Mám problém s patchem na nastavení úrovní osvětlení.
Pokud nastavím jakékoliv jiné než plné (7) osvětlení, tak mi podsvětlení začne nepravidelně blikat, dokud nevrátím zase 7.
Koliduje to snad s jiným patchem?
Setkali jste se s tím ještě někdo? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Feb 24, 2004 2:13 pm Post subject: |
|
|
hmmm,tak to je novinka...mam vo fone asi 30 patchov, aj tento...
bez problemov.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 24, 2004 9:51 pm Post subject: |
|
|
Je to o to zajímavější, že to nedělá pokaždé a nepodařilo se mi vysledovat žádnou souvislost s nějakým režimem telefonu. Třeba nastavím 4, funguje to, za nějakou dobu začnu něco s telefonem dělat a bliká nebo třeba obráceně.
Nicméně, teď mě to netrápí, protože jak jsem psal jinde, tak mi po výměně diod svítí podsvětlení tak slabě, že ho nemusím zeslabovat. Zkusím dát slabší předřadné odpory. Ale nevím jestli je zvládnu přepájet - jsou přece jenom moc malé (cca 0,3x1mm) i na moji kvalitní mikropájku (no, spíš na moje roztřesené končetiny).  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 12:28 pm Post subject: |
|
|
Ani ja neviem pochopit,preco ten isty patch,ktory ide mne bez problemov inemu nejde alebo mu umrtvi telefon...a to nie si prvy pripad. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|