View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:08 am Post subject: FImware do me45?Jak?Jaky...laik.. |
|
|
JSem laik,umrel mi telefon stylem ze ho zapnu a po 30sekundach pip a umre...chci zkusit novy fimware...mam kabel do comu ale mel jsem nejaky program nafm rady 30 ale ne a ne to rozjet...
Jedna nevim co mam nastavit a dale ten telefon nezapnu vetsinou dle nez 30sekund...
prosim o radu s programem: ME45300305-cz.EXE viz fimwary do ME45...teda co nastavit jako rychlost portu a jestli zapnout telefon ci jak...
dekuji jsem zoufaly... |
|
Back to top |
|
 |
petak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
tak pokazde to udela toto:
Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1
tak nevim co je spatne.... |
|
Back to top |
|
 |
firewalker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:43 pm Post subject: |
|
|
spusis exe, odskrtnes precheck a postchceck, das start parkrat zmacknes cerveny tlacitko a nahraje se ti tam flash. pak doporucuji S45i activator (mozna ho mam na CD, kdybys ho nemohl najit, kdyztak ti ho poslu emailem) tam das nahrat S45i/ME45i CRC Patch) a telefon by ti mel ozivnout kdyztak se ozvi na [email protected] kdyby byl nejakej problem _________________ ME45 FW28 -> ME45 FW30 -> ME45i FW04 -> own tuning -> CX75 FW05
..::Firewalker::.. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|