clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SL45I- nejde mp3 po flashování

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SL45I- nejde mp3 po flashování

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x45
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karel Szurman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2006 7:47 am    Předmět: SL45I- nejde mp3 po flashování Odpovědět s citátem

Zdravím

Stala se mi nemilá věc. Po patchování mi nejde do SL45i nahrát mp3 , a taky zvuk diktafonu je dost slabý. Jinak jsem s úpravami spokojen , ale to mne dost štve.........PORADÍ MI NĚKDO ?????.......Taky jsem prováděl úpravu firmware , ale dodržel jsem všechny nezbytné podmínky jako je zálohování "epronu a fw." Když chci vrátit všechno zpět tak se to podaří mimo zmiňovaného problému s mp3 a se zvukem......Myslíte , že by to mohli dát v servisu do pořádku.? Díky Shocked Exclamation Question Idea Arrow Hand
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koc.pet
věrný diskusník
věrný diskusník

2272.06 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2006 8:44 pm    Předmět: Re: SL45I- nejde mp3 po flashování Odpovědět s citátem

Karel Szurman napsal:
Zdravím

Stala se mi nemilá věc. Po patchování mi nejde do SL45i nahrát mp3 , a taky zvuk diktafonu je dost slabý. Jinak jsem s úpravami spokojen , ale to mne dost štve.........PORADÍ MI NĚKDO ?????.......Taky jsem prováděl úpravu firmware , ale dodržel jsem všechny nezbytné podmínky jako je zálohování "epronu a fw." Když chci vrátit všechno zpět tak se to podaří mimo zmiňovaného problému s mp3 a se zvukem......Myslíte , že by to mohli dát v servisu do pořádku.? Díky Shocked Exclamation Question Idea Arrow Hand
To je dost neobvyklá věc. Zkus si nahrát nový čistý fullflash (zálohu paměti), odblokuj a zkus, možná to pomůže
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fanny911
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi presne takto bych to delal ja. Applause skus tam dat i jiny FW ... mozna to pomuze, podivej se po netu vlastne i tady na SM jsou FW wink mozna to pomuze.

Bohuzel tyto typy pry odchazely. ale nevim. mozna uz spatny HW.
Karel Szurman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za postřehy

nový fullflash jsem zkoušel , ale problém zůstal.......existuje někde originální epron na SL45i??, , tady si nejsem jistý jestli jsem ho záloval v nezměněné verzi.............AHOJ Embarassed Crying or Very sad d'oh! Idea
fanny911
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tady na SM ? myslim si ze by zde mel byt original FW bez zasahu a eeprom? to nevim to si vzdy musis sam zalohovat ten svuj jeste nez zacnes delat s mobilem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x45 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: