View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BoSS_631 začátečník

0.10 SMM
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 8:28 pm Post subject: Ovladanie PC pomocou Java aplikacie (HID) |
|
|
Nasiel som program pomocov ktoreho by sa cez BT mal dat ovladat PC. Vydel som nieco podobne na SE520i. Program, alebo mobil (S65) mi ale hlasi chybu BT Error Code 4. vie nejaky programator o aku chybu ide?
Program najdete na: http://www.doc.ic.ac.uk/~sl203/?id=12 |
|
Back to top |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 9:00 pm Post subject: Re: Ovladanie PC pomocou Java aplikacie (HID) |
|
|
BoSS_631 wrote: | Nasiel som program pomocov ktoreho by sa cez BT mal dat ovladat PC. Vydel som nieco podobne na SE520i. Program, alebo mobil (S65) mi ale hlasi chybu BT Error Code 4. vie nejaky programator o aku chybu ide?
Program najdete na: http://www.doc.ic.ac.uk/~sl203/?id=12 |
Precitaj si moje dredy, najviac reakcii a thread som zalozil v sekcii JAva aplikacie..
JA sa to pokusam sfunkcnit, lenze pravdepodobne mam chybu niekde v mojom PC nieco sa s niecim stale zerie, ale ide mi to v pohode stale (tj FileTransfer) ale ovladanie PC som spojazdnil len raz a aj to po reinstale ovladacov a softu od USB kluca (MSI)..
ja som skusal
Puppet Master --> s tym mi to islo, ale teraz ako sa snazim, tak stale mi pise tu chybu ako tebe BT Error Code 4..
Bluetooth Remote Control --> s tym som sa nespojil (bluetoothshareware.com)
a najnovsie od teba som sa teraz dozvedel o PhoneHID (uz ked som zabalil BT, lebo nemam chut ).. musm to vyskusat..
mam CX75 |
|
Back to top |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 9:19 pm Post subject: Re: Ovladanie PC pomocou Java aplikacie (HID) |
|
|
BT Error Code 4 .. nevem preco aj mne to pise stale :-/
Unable to:
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|