View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:54 pm Post subject: WinSwup FW22 pre CF75 |
|
|
Chcém sa opytat,ci nevie niekto,kde zohnat WinSwup FW22 pre CF75,alebo kedy priblizne vyjde? _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:06 pm Post subject: |
|
|
Preco potrebujes WS? Pouzi oficialny. WS asi ani nebude |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:12 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Preco potrebujes WS? Pouzi oficialny. WS asi ani nebude |
pretoze mi niekto poradil,ze WinSwup je vhodnejsi na patcheovanie ako original.A aj ked som pouzi original,tak mi po aplokovani kniznic a master patche,ak niekto prezvonil (mal som aj zvacsit foto volajuceho) pipol telefon a vypol sa.Preto zhanam WinSwup,vraj je lepsi ako original.A ani mi nefungoval patche datum (Po,7.3) stale vypisovalo standardny datum,alebo ako sa to ma tam nastavit?Pri patche pisalo,ze sa ma aplikovat na Master,tak som ho tam dal a aj tak nefunguje.???
A taktez nefunguje zmena progressbaru,adaptacia ak mam master,ale pokial nieje master,tak adaptacia ide. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|