Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dodlof kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 18, 2006 2:14 pm Předmět: Zruseni kodu pristroje |
|
|
Zdravim vsechny,uz se to tu probiralo hodnekrat ale stejne se mi ten kod nedari zrusit. je to MC60 ale ani joker se mi s telefonem nespoji, resp. probehne calc i send skey ale pri recalc error:startBoot answer code.Javovou aplikaci na zmenu bootcore sice do telefonu nahraju ale protoze ho nezapnu,nemuzu ji spustit,freia taky nejde.Zbyva tedy testpoint?aj nechce se mi do nej. diky za odpoved
Jo jeste ma fw13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Duke kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 18, 2006 2:39 pm Předmět: |
|
|
do urcite verze to jde bez testpointu, ale obavam se ze v tvem pripade to bude testpoint, existuje metoda, ktera ti usetri praci s testpointy, loadery atd. to reseni je martech. Toto zarizeni maji obvykle v servisech .. zadny zasah do desky .. krom A70(ma pevne stineni) ale taky se da obejit. Ja ho mam taky, uz jsem s tim udelal opravdu hodne siemensu, jednoduse receno nejlepsi vec na siemensy. Bohuzel to je ale nakladna zalezitost a kdyby to mel kazdej druhej, spoustu veci by se tady uz neresilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|