View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marekfucik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 3:04 am Post subject: Nelze se spojit - cx75 |
|
|
Ne ze by se neslo spojit , data tahat jdou a s mobilem normalne komunikuju ale kdyz ho chci prehrat na fw 25 tak probehne test, vypne se mobil , vse ok a pak pri spojovani s telefonem to vyhodi tuhle hlasku "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 4" a uz nevim jak dal, skousel jsem nastavovat porty... a nic, jinak kabel mam original siemens DCA 510 a flashovani z fw05 na fw13 oficialni verzi se mi povedlo. Ted na tu 25tku se pokousim prez winswup jelikoz sem nikde nenasel oficialni 25cz , tak mi prosim poradte co s tim nebo link na oficialni verzi. Diky _________________ Mara killer from united City of Braškov DC.
S10 , C25 , C35 , MT50 , CX75 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 21, 2006 6:41 am Post subject: |
|
|
Písalo sa o tom v iných témach, skús pohľadať, ale poniektorí strávili dosť času s tým. Na CX75 mám zatiaľ fw13 a nemám čas experimentovať, mobil ide OK.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|